Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogyan horgoljátok a...

Ti hogyan horgoljátok a raszta hajatokat?

Figyelt kérdés
1 hónapja viselem a hajam, most a horgolást gyakorlom, merthát meg kell tanulni! Csak épp annyi a bajom, hogy a technikáját tudom, értem, csak a kivitelezése nehéz. Amikor már kifelé húzom a tincsből a tűt, akkor valahogy mindig beleakad a többibe, szálakat húzok ki, valahogy nem találja azt az utat magának a tű a kiúthoz, amin bement! Ti hogyan csináljátok?
2012. júl. 24. 17:15
 1/3 anonim válasza:
Nekem is van rasztam, De en nem szoktam horgolni.szerintem felesleges, ugyanis a hajad majd megoldja magatol. ;) legy egy kicsit turelmesebb es majd magatol fog alakulni. Esetleg ra tudsz segiteni kis gumikkal. A korulotte levo hajat hozza lehet gumizni a tincsekhez, es aukot gyorsabban " összemennek".
2012. aug. 4. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom jó lenne e a gumis megoldás, majd kipróbálom, csak sajnos nekem rengeteg szál kibújik muszáj horgolnom, de amióta kiírtam a kérdést már elég jól megy! :)
2012. aug. 5. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
amikor huzod ki a tut erosen szoritsad a tincset ott ahol belevan szurva a tu es az ujjaid kozott sodorgassad a tut :) marmint forgassad ide oda gyorsan es kozbe huzd ki:)hamar belejossz :D
2012. okt. 4. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!