Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyakran mosol hajat,...

Milyen gyakran mosol hajat, és milyen szereket használsz rá?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 15:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Heti 3 szor sampont balzsamot és pakolást használok minden 2.hajmosásnál
2010. szept. 22. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Hetente 1-2-szer. Fructis kettő az egyben sampont használok rá, havonta egyszer hajpakolást. Ha nem fújok rá lakkot, akkor elég heti egyszer megmosni, viszont ha van rajta lakk, akkor 2 nappal utána már meg kell mosnom, mert nagyon undorító lesz.
2010. szept. 22. 19:55
 13/19 anonim válasza:

hetente 2x és csak Syoss termékeket használok. Egyébként a töredezett végű hajamra hallottam egy nagyon jó kis házi praktikát:

Miután hajat mostam (2-3x samponnal) kinyomok annyit balzsamot amennyit általában használok, és bele keverek egy kupaknyi ricinus olajat (gyógyszertárban kapható, általában hashajtónak alkalmazzák :S ) azzal bekenem a hajam, és kb. 20 perc elteltével alaposan kimosom. Higgyétek el, használ! :) (ha valaki esetleg kipróbálja, írja meg milyen lett)

2010. szept. 22. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:

minden másnap

ricinus olaj másfél ora, mosás gliss kurral, balzsam szintén, aztán placenta pakolás (nem kallos), aztán syoss hajfény pakolás (nem kimosos), aztán got2be hővédő.

sajnos az én hajam nagyon roncsolt, csak ettől a rituálétol tunik szép ragyogonak, szoval nem általános ez.

2010. szept. 22. 22:15
 15/19 anonim ***** válasza:

heti 2x Syoss Volume Lift sampon + ugyanolyan balzsam

de most váltani szeretnék Schaumára.

17/L

2010. szept. 23. 08:44
 16/19 anonim ***** válasza:
3-4 naponta schauma sampon és balzsam, szárítás után avonos hajvégápoló.
2010. szept. 23. 14:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Hetente 2x mosok hajat. Flp aloe vera és jojoba sampont használok, pakolásnak minden hajmosáskor teszek bolti uborkás pakolást heti 1x meg házi avokádó+tojássárgája+olivaolaj pakolást.
2010. szept. 23. 15:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Én már írtam választ, de utána vettem új sampont. Szóval most L'oreal Elséve Tápláló Tükörfény samponom van (de nem a sima hanem az az új kombinált ami korpásodás ellen is jó) meg sima Tápláló Tükörfény balzsamom + Gliss Kur hajvégápoló. És heti 2x mosok hajat.
2010. szept. 27. 13:29
 19/19 anonim válasza:

Syoss termékek tényleg jók? Olvastam a ricinus olajról is valaki kipróbálta már? És hova kell azt tenni? Hajtőre, hajvégre?

Mi a véleményetek a Spectralt-rók, Ponthend spray-ről, Herba Vita-ról valaki használat már valamelyiket?

2011. jan. 6. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!