Most akkor mi az igazság a ricinusolajról?
Végig olvastam az itteni kérdéseket de mindenki mást mond. Valakinek hullik a haja, valakinek használ, valakinek vöröses árnyalatú lesz, valakinek zsíros lesz a haja tőle. Most akkor jó vagy nem?
Nekem kevés,rövidke, vékony hajam van és így félek kipróbálni... Van itt olyan akinek ilyen haja van mint nekem és mégis hosszú lett a haja a ricinusolajtól?
Bocs a sok kérdésért, de előre is köszi a válaszokat! :)
Mindenkinek máshogy használ. Mint ahogy pl. egy sampon sem lehet megfelelő minden hajtípusnak, ez sem. Nekem sajnos hullott, zsírosodott és nem nőtt gyorsabban a hajam tőle. Valószínűleg az én hajam nem az a típus, aminél beválik (nagyon-nagyon dús, vastag szálú, extra hosszú és alapból egészséges).
Szerintem próbáld ki nyugodtam, olyan biztos nem fog történni, hogy 2 használat után kihullik az összes hajad vagy ilyesmi. Maximum nem használ semmi.
Máshogy hat mindenkiél. Nekem pld. totál kiszárította, pedig már derékig ér... Most vágathatom le. Csodás érzés. Az az előnyöm, hogy nekem dús, vastagszálú a hajam. Így is hullott kicsit, de nem olyan vészes. Nem látszik.
Viszont inkább valami más megoldást keress szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!