Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolajról tapasztalatok?

Ricinusolajról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Hogyan használjátok? Segít-e a hajnövekedésben? Milyen árban lehet kapni, az meddig elég, ja és hol veszitek?
2011. máj. 6. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban lehet, én két kis üvegcsével vettem 300 forintért összesen.

Én 2 tk ricinust, 1 ek étolajat és egy tojás sárgáját keverek össze és teszem fel a hajamra egész éjszakára. Én nem növesztés céljából, egyszerűen szebb lesz tőle a hajam, és a tojás miatt alig zsírosodik, de sokan mondják, hogy tényleg nő tőle a haj.

2011. máj. 6. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Én használat előtt egy kicsit felmelegítem..

Nekem segített, bár nem olyan sokat mert utána abbahagytam :(

A gyógyszertárban vettem és azt hiszem hogy valami 600ft körül van.

2011. máj. 6. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2 teáskanál ricinus olajat megmelegítek a mikróba /nem sokat kell hagyni épp hogy :D/ aztán egy evőkanál étolaj és egy tojássárgája.Összekeverem felkenem a nedves hajamra teszek rá egy sapkát és rá egy törölközőt.Addig hagyod rajta amíg bírod,másnap reggeli is lemoshatod vagy egy pár óra múlva is.

Körülbelül két hete használom nagy változásokat nem vettem észre mármint,hogy nőtt volna ehhez hónapok kellenek,DE fényesebb lett tőle a hajam,nem korpás-szöszös,talán dúsabb is lett.Kiválóan használ a szempillákra is :D ott láthatóan van változás hosszabb lett,de lehet még használni körmökre is,ott is próbáltam,erősebb lett,meg lehet szemöldökön is.Hogy milyen árba lehet kapni azt nem tudom,Erdélyben lakom.Én 60 ml vettem és még mindig van,igaz nekem vállig érő hajam van.És patikába lehet venni :)

Remélem segítettem.

2011. máj. 6. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Gyógyszertárban kb 300 ft. Kiöntöd a kezedbe üvegből és rákened a hajadra, főleg a végekre, hajmosás előtt kb 2óráig rajtahagyod.

Az utolsó válaszolónak üzenném, hogy ne nagyon melegítsd mikróban, mert a mikrohullám "megöli" az életet, magyarul a hasznos tápanyagokat kiöli az olajból.:(

2011. máj. 6. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Úh köszi,hogy mondtad :D még szerencse,hogy 2x próbáltam eddig melegítve.Csak az a gond,hogy mindenki máshogy csinálja és fogalmam sincs,hogy csináljam jól :D
2011. máj. 6. 14:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a segítséget. Még annyi lenne a kérdésem, hogy akkor ezt az összekevert valamit egy pakolásként kell használni? Tehát a haj egész hosszára vigyem fel?
2011. máj. 6. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
amit a gyógyszertárban veszel az pont jó úgy ahogy van, nem kell melegíteni. a mikróban melegített kajákra is vonatkozik ez sajnos.:S próbáld ki, meglátod melegítés nélkül hatékonyabb!:)
2011. máj. 6. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy először a fejbőrömbe masszírozom, aztán a fejtetőmön, és végül a maradékot eloszlatom az egész hajamon.
2011. máj. 6. 16:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. máj. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!