Mindenhol olvasni lehet róla, de valójában mi az igazság a haj szivatásáról?
Figyelt kérdés
Sötét szőke hajam van.Vörösre volt szinezve párszor..egyzser barnára...most feketére volt szinezve...sehogyse kopik le..és olvastam ,h. nem is nagyon fog...olvastam h. leszivathatom...na de...ha leszivatom,akkor az eredeti hajszinem kapom vissza,vagy egy semmilyen szint kapok,amit be kell festenem? na és ha leszivatom akkor oké,h. roncsolja a hajam..de arról sehol nem esik szó,h. mit takar az a roncsolás...egésszéges a hajam...látványosan roncsolja? hogy roncsolja? vagy mennyi idő alatt regenerálódik a hajam ,ha roncsolja ez az izé? és mi van azokkal a termékekkel ,mint a lorealeffasor? arról is olvastam..az valami hajradir...mi a különdbség a hajradir és a szivatás között? köszi előre is :)2011. dec. 3. 00:08
1/2 anonim válasza:
Amikor leszívatják, akkor egy sárgás, foltos valami lesz a hajadból, ami száraz, durva, és ha nem jól csinálják, akkor meg is ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!