Mik ezek a piros foltok rajtam zuhanyzás után?
Tegnap reggel vettem észre, amikor felébredtem(megizzadtan) mentem a zuhanyzóba, letusoltam magam Avon-os tusolóval.Miután kijöttem, megtörölköztem pár percre rá a hasamon piros világos foltok jelentek meg. Nem viszkettek, nem csíptek, semmi. Aztán pár percre rá meg elmúltak. Mitől lehetett ez?
Gontoltam alergiára, de hát már több hete az a fajta tusolóm volt az Avon-ból. Aztán még arra is gondoltam, hogy lehet a melegtől vagy mert meg voltam izzadva.
Ma voltam a városban és vettem Johnon´s tusolót.
Hali!
Valószínüleg tényleg allegia,a melegvíztől lehet melegallergiád(kezdődő)ami fokozódni fog,ha nem zuhanyozol a továbbiakban langyos vízzel,ha az lesz,akkor szabákyosan égő érzés lesz egy jó 5 percig majd a hatalmas piros foltokon.
Ha az Avonra vagy allergiás,akkor kerüld,itt teszem hozzá az Avon számtalan termékére én is allergiás vagyok,sőt még a Vichy-re is meg még rengeteg más dologra :( Akár a Johnsonsra is lehetsz allergiás :(
Írtad,hogy már több hete ezzel tusolsz,bármikor kijöhet az allergia,ami egészen a sebesedési fajulhat(saját példa).Ha nem múlik,keress fel bőrgyógyászt az ír fel neked fürdetőkrémet (ami pocsék állagu,de jó)egy darabig azt használod és utánna kísérletezgethetsz a tusfürdőkkel.De vigyázz előbb utóbb az újra is lehetsz allergiás,javaslom pár hetente,havonta váltani!
Üdv:Arienn9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!