Csak nekem szőrös a combom? 13/L
barna szemű és barna hajú vagyok ezért jobban látszódik a szőr és a combomon is látszik:SS ezzel csak én vagyok így????
(bajuszom is volt de azt kiszedtem már :))
Én 16 vagyok és ha úgy van én is simán leborotválom a lábamat, és nem erősebb a szőröm. Annyi,hogy gyorsabban visszanő(hiszen a borotva nem kitépi a szőrt,csak 'levágja') de az,hogy erősödik a szőr azt nem tapasztalom pedig nem most kezdtem el a szőrtelenítést :D
Amúgy meg kb mindenkinek látszódik a combján a szőr,barátnőmnek még a nyakánál meg a hasánál is..:/
tegnap 19:07 vagyok
Nem azért lett olyan a combom mert sokat borotváltam,mindig is olyan volt,bár az igaz,hogy most már sötétebb,de szerintem csak azért mert ez frissen nőtt szőr.A bajuszom tegnapelőtt szedtem le,most már látszik egy picit,hogy kezd kinőni,szerintem nem erősebb,talán kicsit sötétebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!