Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrös a combom! Mit tegyek?

Szőrös a combom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a combomon nagyon sötét szőrszálak vannak és nagyon látszanak. Anyukám nem engedi hogy leepiláljam vagy hogy akármit csináljak vele, mert szerinte egyáltalán nem látszik(ezt úgy mondta, hogy meg se nézte a combom), de igazából leepilálni én se szeretném, mert akkor csak még erősebb lenne. Hogyan lehetne kiszőkíteni házilag vagy valami más módszer esetleg? 15/l
2011. aug. 3. 16:07
 1/8 anonim válasza:
Nekem is ugyan ilyen a combom,és ha nyáron kifekszek a napra 10-20 percet nekem kiszőkülnek,és le sem égek csak max.kicsit barnulok:)
2011. aug. 3. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Az epilálástól nem erősödik a szőr. Ha nagyon megakarsz tőle szabadulni, akkor gyanta. Ezt megcsinálhatod magadnak, vagy a kozmetikus is elvégezheti, ahogy a szőkítést is. Borotvával NE, mert attól erősödik meg a szőröd.
2011. aug. 3. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek az előttem lévő válaszolóval!
2011. aug. 3. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
én epilálom. és nem erősödik a szőr. borotvától viszont igen.
2011. aug. 3. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyantázd le nyugodtan, nem anyukád lába, te dolgod, téged zavar nem őt. Persze megpróbálhatod előtte a szőkítést is, vegyél szőkítőport meg 6%-os oxit hozzá (pl kallos), azt összekevered és rákened, aztán lemosod mikor úgy látod már elég világos.
2011. aug. 3. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem is vagy szőkísd ki,vagy gyantázd le de ne borotváld

engem régen a suliba azzal csúfoltak hogy milyen undoritó szőrös vagyok,erre itthon elcsórtam tesóm borotváját és le borotváltam a combomat,a karomat,meg a lábamat

és kezdett visszanőni a szőr,ezért egy csomó ideig csináltam,míg úgy nézett ki a karom hogy még csubakka is megirigyelhetett volna.

az epillátortól pedig nem erősödik,mert az tőből húzza ki a szőrszálakat.

én is epillátorozom a karomat meg a combomat és már nem is olyan erős :P

13L

2011. aug. 6. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Epilátortól csak ritkul, én pl. epilálom a combomat is.Először még marhára fog fájni de ki lehet bírni.
2011. aug. 6. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már 15 éves vagy és anyukád mondja meg hogy leszedheted-e a szőrt a combodról?? Behalok. Epilálhatod az fáj de nem lesz több talán inkább kevesebb.De vegyél inkább gyantát az gyorsabb.
2011. aug. 6. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!