Szeretném ha az arc bőröm szebb lenne, mit vegyek?
18F vagyok, néha néha előjönnek pattanások és idegesít , mit csináljak ,hogy ennyi se legyen.Illetve ,hogy a bőröm szebb legyen.
Néztem a Vichy termékeket,jók?
Mit kéne vennem ,mi az ami fontos, azért 20 féle kence ficét nem akarok...
Szia!
Tesóm (17 lesz, fiú) volt bőrgyógyásznál, meg használ avon, oriflame pattanástalanítót is, bőrgyógyász is írt fel neki. Meg azt javasolta a doki, minél kevesebb chips, ilyesmi. Egy ideig öcsém ki volt akadva, tényleg:D hogy nem ehet csipszet, annyit.
Én csaj vagyok, de azt tudom hogy a bevitt kaja 70-80%-a meglátszik a testeden. Ezért jó a sok gyümölcs zöldség, léböjtös napok. Én egyszer végigcsináltam 6-7 napos tisztítókúrát eszméletlen szép arcbőröm lett!! Tisztára sima (de én alapból nem vagyok pattanásos fajta)
Nemcsak az olaj a rossz, a csoki, mekiskaja ilyesmi is. Minden ami hamburger, stb. az rossz.
Jó ha sok folyadékot iszol. Amúgy a vichy jó márka, használd csak tényleg ügyelj a kajára is! Miket eszel még hátha tudok segíteni?
18/l
Szia
Az a helyzet,hogy utóbbi időben elkezdtem lejárni edzeni és emellé bizony enni is kell :/ ezért eszem sok csirkét például, de mostanában sajnos elszaporodott a KFC meg a Pizza is, azokból visszaveszek akkor:)
Csokit nem eszek sűrűn, inkább néha fagyit.
Chipset szinte egyáltalán nem.
Ja és szeretem a nutellát ,kenyéren:DDD
régebben nem volt jellemző,de mostanában elkezdtem almát is enni + banánt turmixolok (így jobban lemegy)
Amúgy mikor ettem mindennap almát mintha szebb lett volna, de ezt lehet csak beképzelem mert ezt olvastam,hogy napi 1 alma felér 1 bőrgyógyászati kezeléssel...
Orvoshoz nem megyek mert mondom nincs sok (pl ha küldenék 1 képet szerintem kb 1se látszana így, csak ha leizzadok na akkor csúnyább az arcbőröm ott ahol pattanás kezdemény vagy végződmény van.
a konditerembe van kitéve ilyen papír törlő, abból mindig tépek és letörlöm az izzadságot
néha kiszaladok megmosakodni (de 15 percenként mégse mehetek..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!