Szemem alatt sötét karikás, mit lehetne tenni ellene?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál is, semmi bajom nincs szerencsére.
Elv genetikailag ilyen, leginkább ilyen pillanatképeken látszik jól amiken elkapnak,hogy ilyen sötét a szemem alatt.
12előss kb. sose fekszem, ink. 2-3kor, de alszom 11-12ig.
18F
2012. júl. 28. 21:40
11/13 A kérdező kommentje:
lányoknak még kevésbé gond mert lekenitek... na de én baszhatom:
2012. júl. 30. 12:45
12/13 anonim válasza:
Lány vagyok, és ugyan ez a gondom.. én is nagyon későn feküdtem le eddig.. nagyon át volt állva a szervezetem arra :S mikor elkezdtem visszaszokni, borzasztó nehéz volt, mert ha 10kor lefeküdtem rengeteget forgolódtam 2ig.. igaz sokáig tartott, de megérte mert mikor már 10 előtt el tudtam aludni, jelentősen enyhültek a karikák a szemem alatt.. most még ott tartok hogy vitaminok, stb.. lassan teljesen eltűnik :)
13/13 A kérdező kommentje:
milyen vitaminokat szedsz?
Egyébként már kezd vonalazódni nálam mi is lehet a baj, az orrom sokszor bevan dugulva meg kell műteni majd és arra gyanakszom emiatt éjszaka nem jutok elég oxigénhez ezért karikásak a szemeim és ezért vagyok kialvatlan.
2012. aug. 19. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!