Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemem alatt sötét karikás,...

Szemem alatt sötét karikás, mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál is, semmi bajom nincs szerencsére.

Elv genetikailag ilyen, leginkább ilyen pillanatképeken látszik jól amiken elkapnak,hogy ilyen sötét a szemem alatt.

12előss kb. sose fekszem, ink. 2-3kor, de alszom 11-12ig.

18F

2012. júl. 28. 21:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
lányoknak még kevésbé gond mert lekenitek... na de én baszhatom:
2012. júl. 30. 12:45
 12/13 anonim válasza:
Lány vagyok, és ugyan ez a gondom.. én is nagyon későn feküdtem le eddig.. nagyon át volt állva a szervezetem arra :S mikor elkezdtem visszaszokni, borzasztó nehéz volt, mert ha 10kor lefeküdtem rengeteget forgolódtam 2ig.. igaz sokáig tartott, de megérte mert mikor már 10 előtt el tudtam aludni, jelentősen enyhültek a karikák a szemem alatt.. most még ott tartok hogy vitaminok, stb.. lassan teljesen eltűnik :)
2012. aug. 19. 16:41
 13/13 A kérdező kommentje:

milyen vitaminokat szedsz?

Egyébként már kezd vonalazódni nálam mi is lehet a baj, az orrom sokszor bevan dugulva meg kell műteni majd és arra gyanakszom emiatt éjszaka nem jutok elég oxigénhez ezért karikásak a szemeim és ezért vagyok kialvatlan.

2012. aug. 19. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!