Szem alatti duzzadt, sötét karikára van valami TUTI szer?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy részben alkati dolog is, a családomban többeknek is van, de azt is tudom, hogy ezt azért lehet enyhíteni, de én még nem találtam rá a legjobb ellenszerre... Sok mindent próbáltam, ilyen-olyan kenceficéket (pl.:Ilcsi görögszénás szemkrém, Anaconda szemalatti duzzanatra krém,... stb)Hallottam a "Schüssler só-hiánypótlásról" is, ezek között van kifejezetten erre a problémára is, ezt még nem próbáltam... Más egyéb tanácsot tudna valaki írni, akinek esetleg be is vált egy bizonyos valami...?
Köszi, ezzel mind tisztában vagyok, de sztem nem ezek az okok, eleget alszom, bár rossz alvó vagyok...
2011. nov. 24. 13:06
3/6 anonim válasza:
Én már ezért nem teszem fel ezt a kérdést... Sors társ vagyok!A Süssler sók nekem nem váltak be.Nekem is genetikai a dolog.Sajnos még semmi nem vált b de olvastam hogy valami sebészeti be avatkozás létezik.De persze semmi többet nem találtam.
2011. nov. 29. 16:26
4/6 anonim válasza:
Elözö vagyok.Kérlek irj ha találtál valamit!!
2011. nov. 29. 16:27
5/6 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik nekem a Schüssler só használ, mert, bár csak kb. 2 hete szedem enyhült a duzzanat. Natrium Sulfuricum D6-ot szedem, 4x1-et naponta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.