A hajam sötét, viszont világosat akarok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Idáig sötét vörösesbarna hajfestékkel festettem a hajam, de most váltani szeretnék világosabb színre. Viszont ha befestem világosabbal, nagyjából semmi se változik, csak a lenőtt rész fogja be.
Mit ajánlotok, ilyenkor mit tegyek? A szőkítést lehetőleg elakarom kerülni, de ha nincs más, akkor az lesz.
2012. júl. 23. 22:55
1/1 anonim válasza:
Többször fesd be egymás után, akár még aznap. Egyszer csináltam így, eléggé roncsolja a hajat, de ez akkor nem érdekelt. :D Ha ezt választod, akkor kenj a hajadra Ricinus olajat festés, mosás, szárítás után. Csodákat művel vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!