Szemem alatt sötét karikás, mit lehetne tenni ellene?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál is, semmi bajom nincs szerencsére.
Elv genetikailag ilyen, leginkább ilyen pillanatképeken látszik jól amiken elkapnak,hogy ilyen sötét a szemem alatt.
12előss kb. sose fekszem, ink. 2-3kor, de alszom 11-12ig.
18F
2012. júl. 28. 21:40
1/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem tudok vele mit csinálni. Korrektor...
18/L
2/13 A kérdező kommentje:
hát igen de én férfi vagyok, csak nem kezdem kenni a szemem...:S
2012. júl. 28. 21:42
4/13 A kérdező kommentje:
"Voltam orvosnál is, semmi bajom nincs szerencsére. "
Komplett vérképet vett és egészséges voltam,direkt mondtam neki,(mert már én is olvastam ezt a vesés dolgot) de mondta,hogy nincs baj.
2012. júl. 28. 22:00
5/13 anonim válasza:
Akkor rendben van de 12 kor legkésőbb feküdj le 2 hétig és nézd meg hogy elmúlik-e
6/13 A kérdező kommentje:
nem nagyon megy a lefekvés:S
átvan állva a szervezetem arra,hogy 2-3kor fekszem:S
csak forgolódnék:S
2012. júl. 28. 22:10
7/13 anonim válasza:
Egyébként mostanában én is mindig éjfél után alszom de ez a szokáson múlik szerintem valószínűleg elmúlna ha korábban feküdnél le de ahogy gondolod
8/13 anonim válasza:
Ha nem alszol, akkor ne csodálkozz. Istenem, ezért orvoshoz menni.
9/13 A kérdező kommentje:
Látom te se tudsz olvasni...
Alszom 8-9órát, csak épp nem éjfél előtt hanem mondjuk 2től 10-11ig...
2012. júl. 29. 12:04
10/13 anonim válasza:
hát nekem is valami ilyen bajom van,korrektorral tudom kezelni de jó lenne ha egyáltalán nem kéne..azt hallottam h a nyers krumpli hatásos a karikás szemre..próbáltam, valamennyit segített..15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!