19 évesen gáz ha öregedés gátló alapozóval kenem a bőröm?
Figyelt kérdés
Most egy új fajtát vettem aminek feszesító hatása van. Ránctalanító szérumot, elasztint, kollagént és hialuron savat tartalmaz. Ez a l'oreal egyik alapozója. Eddig astor anti-age alapozót használtam ,de az nem volt. Ugye nem árt az arcomnak és ha váltok megint? Nem kedz el hamar ráncosodni ,mert nem kapja meg ezeket az anyagokat? Számomra nagyon fontos ,hogy ápoljam a bőröm azért vettem ilyet. Nektek mi a véleményetek róla? Milyen krémeket használtok? Sokszor váltogatjátok ,hogy ne unjon rá a bőrötök? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2012. júl. 25. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!