Lányok/nők mennyire zavarna titeket ha a pasitoknak lenne egy égési sérülése amit alapozóval fed el?
Volt egy balesetem és azóta az orcámon van egy nagyobb égési folt :( Jóképűnek mondanak, meg nem is látszik mikor lekenem alapozóval csak azt a részt, megnéznek a lányok, de azóta nem aludt nálam senki és nélküle csúnyának érzem magam ha esetleg meglátna natúrban.
Ti mit gondoltok ha (szerintem) jogosan ilyesmivel él egy fiú vagy hogy anélkül nem az igazi az még nem kizáró ok, ugye?
18F
Engem jobban zavarna az alapozó egy pasin, mint a sérülés. De komolyan, szerintem tök szexi egy pasi arcán a sebhely, az égési is! Biztos nem dobnám ki, ha ez kiderül, az alapozóról viszont megpróbálnám lebeszélni. Ha mindenképpen ezen múlik az önbizalma, legyen, de 4szemközt nem hagynám, hogy eltakarja előlem. :-))))
21L
Engem nem szoktak zavarni az ilyen dolgok, de gondolom, akiket csak a külsőségek érdekelnek máshogy vélekednek.
Ha valakinek csak azért tetszenél mert jóképű vagy, akkor az csúnyának tartaná, de ha szeretne az illető biztos nem zavarná. :)
Engem nem zavarna, de az se, ha látszana a sérülés.
28/N
van egy srác....jo pasi....neki is vmi sérülése van (lehet h égési?megnemmondanám igy hirtelen...), hatalmas piros folt a nyakán és az állán...mmint igy oldalt az egész...és nem alapozozza...buknak rá a csajok....nagyonis!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!