Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 19 évesen gáz ha öregedés...

19 évesen gáz ha öregedés gátló alapozóval kenem a bőröm?

Figyelt kérdés
Most egy új fajtát vettem aminek feszesító hatása van. Ránctalanító szérumot, elasztint, kollagént és hialuron savat tartalmaz. Ez a l'oreal egyik alapozója. Eddig astor anti-age alapozót használtam ,de az nem volt. Ugye nem árt az arcomnak és ha váltok megint? Nem kedz el hamar ráncosodni ,mert nem kapja meg ezeket az anyagokat? Számomra nagyon fontos ,hogy ápoljam a bőröm azért vettem ilyet. Nektek mi a véleményetek róla? Milyen krémeket használtok? Sokszor váltogatjátok ,hogy ne unjon rá a bőrötök? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 25. 15:59
1 2
 1/11 anonim válasza:

Én is használt ránctalanítót és feszesítőt,csak nekem az a fajta nem vált be,ezért már nem használom.

De ha találnék egy jót akkor tuti használnám.:)

18/L

2012. júl. 25. 16:04
 2/11 Jubilee ***** válasza:
Szerintem nem szabad tizenévesen idősebb bőr ápolására kidolgozott krémet, alapozót használni. Ha már most ilyenekkel ápolod a bőröd, akkor 50-60 évesen mit fogsz az arcodra kenni? Vannak kifejezetten a tizen-huszonéves korosztály számára készült készítmények. Én úgy gondolom, hogy feleslegesen használsz ilyen készítményeket.
2012. júl. 25. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem 19 évesen bőven felesleges. én 18 vagyok, de még eszembe sem jutott ilyeneket használni. ha kapok ilyen termékmintát is, odaadom az anyukámnak. ráérsz feszesítő és ránctalanító krémeket használni majd 30 éves korod körül. addig ne tedd tönkre ilyen anyagokkal a fiatal bőröd :)
2012. júl. 25. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Kimondottan ártasz magadnak... de javadra (vagy ellenedre) legyen mondva: fogyasztói társadalomban élünk. Tehát ha bedőlsz ezeknek a reklámoknak és nincs más értelmes dolog amire költhetsz, akkor végülis a bőrápolás fontos.

De ezek a krémek nem véletlenül az időseket célozzák meg. Ugyanis itt már nem működnek azok a folyamatok amik egy fiatal nőben igen. Ezért kell a mesterséges eszközökhöz folyamodni. Míg egy fiatal szervezet maga gondoskodik erről. Tehát a ránckrém típusától függően 2 kimenetel van:

1. feladja a bőröd a munkát, mert van külső forrás.

2. nem használ semmit, mert ebből a szervezet nem tud semmit hasznosítani, mivel ő maga dolgozik ezen. Magyarán: iszappal is kenegethetnéd magad, mert kb. annyit ér az egész cécó.

A fiataloknál inkább azt ajánlom, ha sokáig akarnak fiatalok lenni, akkor sportoljanak és ügyeljenek a táplálkozásra. Főleg a táplálkozáson van a hangsúly, mert egyes ételek fogyasztása csodákat művel a bőrrel!

2012. júl. 25. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem csak pénzkidobás és terheled vele a bőrödet. A ráncokat nagyon nem tudod megelőzni, de ezek feltöltik a meglévőket és szebbnek mutatja a bőrt. Szerinted miből élne a plasztikai ipar, ha sima krémmel lehetne ránctalanítani?

Amiben viszont igazad van, hogy 18 éves kor után elkezd a bőr veszíteni a fiatalosságából, de ez nem látszik azonnal.

Én csak alapozót használok, mattítót, krémet nem is, csak éjjelre, ha száraz a bőröm. Ja, persze, mert zsíros alapból. Még nem ráncosodom, 32 vagyok.

2012. júl. 25. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:

tudtad, hogy ezek a kencék inkább ártanak, mint használnak?:)

1. a ráncosodás sokat függ a genetikától is...

2. sok viz az, ami széppé teszi a bört...

3. nem árt, ha nem cigizel...bár ha mégis, mondtam már..sok függ a genetikától is...

4. sok zöldség, gyümi...egészséges táplálkozás blabla...

23L

2012. júl. 26. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:

ja..édesanyám 46 éves...soha nem kente magát kencével..alapozoval se...csak ha volt egy egy pattanása...de az ritka...sok vizet iszik, és gyönyörü tiszta, szinte ránctalan bőre van...legalább egy 10est letagadhat...sőt még többet is...

23L

2012. júl. 26. 10:12
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) ezt az alapozót elhasználom és utána szerintem váltani fogok...
2012. aug. 1. 20:01
 9/11 anonim ***** válasza:

19 évesen az a gáz, hogy ilyenekkel foglalkozol.

Nem hiszem el, hogy ilyen bejegyzést tesz valaki. 10 évesen mit használtatok, hogy ne ráncosodjatok?

Elég ha 35 évesen tükörbe néztek és eldöntitek, h kell-e valami egyáltalán.

üdv: 40/F aki nem ráncosodik

UI: Ja, bocs!! Most látom, hogy nőkről van szó. :-D

2012. aug. 9. 02:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Jellemző! Ezt ti férfiak nem értitek! Tisztelet a kivételnek! Amúgy is a férfiak lassabban öregednek mint a nők! Mi hölgyek természetünkből fakadóan szeretünk törődni magunkkal és már fiatalon vigyáznunk kell a bőrünk szépségére. Szeretnénk 35 évesen is olyan nőt látni a tükörben akinek szép a bőre… magunk miatt is és a környezetünk miatt is.(gondolok itt a párunkra akinél persze az a jó ha a belsőnkért szeret ,de azért tudjuk ,hogy a mai világban ritka az ilyen és férfiak szeretnének egy olyan nő mellett lenni aki 35 évesen nem úgy néz ki mint egy 50 éves...) :)
2012. aug. 10. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!