19 évesen gáz ha öregedés gátló alapozóval kenem a bőröm?
Én is használt ránctalanítót és feszesítőt,csak nekem az a fajta nem vált be,ezért már nem használom.
De ha találnék egy jót akkor tuti használnám.:)
18/L
Kimondottan ártasz magadnak... de javadra (vagy ellenedre) legyen mondva: fogyasztói társadalomban élünk. Tehát ha bedőlsz ezeknek a reklámoknak és nincs más értelmes dolog amire költhetsz, akkor végülis a bőrápolás fontos.
De ezek a krémek nem véletlenül az időseket célozzák meg. Ugyanis itt már nem működnek azok a folyamatok amik egy fiatal nőben igen. Ezért kell a mesterséges eszközökhöz folyamodni. Míg egy fiatal szervezet maga gondoskodik erről. Tehát a ránckrém típusától függően 2 kimenetel van:
1. feladja a bőröd a munkát, mert van külső forrás.
2. nem használ semmit, mert ebből a szervezet nem tud semmit hasznosítani, mivel ő maga dolgozik ezen. Magyarán: iszappal is kenegethetnéd magad, mert kb. annyit ér az egész cécó.
A fiataloknál inkább azt ajánlom, ha sokáig akarnak fiatalok lenni, akkor sportoljanak és ügyeljenek a táplálkozásra. Főleg a táplálkozáson van a hangsúly, mert egyes ételek fogyasztása csodákat művel a bőrrel!
szerintem csak pénzkidobás és terheled vele a bőrödet. A ráncokat nagyon nem tudod megelőzni, de ezek feltöltik a meglévőket és szebbnek mutatja a bőrt. Szerinted miből élne a plasztikai ipar, ha sima krémmel lehetne ránctalanítani?
Amiben viszont igazad van, hogy 18 éves kor után elkezd a bőr veszíteni a fiatalosságából, de ez nem látszik azonnal.
Én csak alapozót használok, mattítót, krémet nem is, csak éjjelre, ha száraz a bőröm. Ja, persze, mert zsíros alapból. Még nem ráncosodom, 32 vagyok.
tudtad, hogy ezek a kencék inkább ártanak, mint használnak?:)
1. a ráncosodás sokat függ a genetikától is...
2. sok viz az, ami széppé teszi a bört...
3. nem árt, ha nem cigizel...bár ha mégis, mondtam már..sok függ a genetikától is...
4. sok zöldség, gyümi...egészséges táplálkozás blabla...
23L
ja..édesanyám 46 éves...soha nem kente magát kencével..alapozoval se...csak ha volt egy egy pattanása...de az ritka...sok vizet iszik, és gyönyörü tiszta, szinte ránctalan bőre van...legalább egy 10est letagadhat...sőt még többet is...
23L
19 évesen az a gáz, hogy ilyenekkel foglalkozol.
Nem hiszem el, hogy ilyen bejegyzést tesz valaki. 10 évesen mit használtatok, hogy ne ráncosodjatok?
Elég ha 35 évesen tükörbe néztek és eldöntitek, h kell-e valami egyáltalán.
üdv: 40/F aki nem ráncosodik
UI: Ja, bocs!! Most látom, hogy nőkről van szó. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!