Mit csináljak a hajammal? :D
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú, fenékig érő, barna, vékony szálú, egyenes hajam van. Ilyenkor nyáron nagyon sok a kín vele, és szeretném levágatni, de tanácstalan vagyok a formáját illetően. Az arcom egyben ovális és egy kicsit hosszúkás is. Eleinte oldal frufrun is gondolkoztam, de utána rájöttem, hogy az nem állna olyan jól.:) A kérdés tehát az, hogy szerintetek milyenre vágassam? /Kérdéshez nem illő válaszokat nem kérek, trágár esetén moderáltatni fogom... ;) / Köszönöm.2012. júl. 22. 10:27
11/13 Emily95 válasza:
Én nekem combig érő hajam volt. Szóval tudom milyen érzés ez a nagy dilemma hogy jáj milyen legyen mi van ha rosszul áll stb. Én nekem 3 éve vállig érő a hajam és imádom tudom formálni kiengedni nincs ott mindenütt nem melegít ááh nagyon jó! Amúgy ha van kedved akkor írj privit ott tudok neked jobban segíteni és képet is küldhetsz. Én mindig ezerszer átgondolom hogy milyen hajat válasszak és mindig brutálisan jó az eredmény!
Itt amúgy tudsz keresni. Van bőven ötlet.
16/L
ui.: de ha szeretnél egy ütőset akkor írj és kitalálunk valamit :)
12/13 anonim válasza:
Szerintem csak simán vágj le belőle 1 kicsit, hogy erősödjön és ne töredezzen és csinálj jó frizurákat, pl. masni hajból.
13/13 A kérdező kommentje:
A göndörítő hab nálam nem csinál semmit :OO :D Már próbáltam vele. Maga a hajvégeim is erősek szerencsére, de én már vágyok egy kis újításra. :) Nagyon köszönöm az egyik válaszoló ajánlatát, szerintem fogok is majd vele élni.
2012. júl. 24. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!