Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal? :D

Mit csináljak a hajammal? :D

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú, fenékig érő, barna, vékony szálú, egyenes hajam van. Ilyenkor nyáron nagyon sok a kín vele, és szeretném levágatni, de tanácstalan vagyok a formáját illetően. Az arcom egyben ovális és egy kicsit hosszúkás is. Eleinte oldal frufrun is gondolkoztam, de utána rájöttem, hogy az nem állna olyan jól.:) A kérdés tehát az, hogy szerintetek milyenre vágassam? /Kérdéshez nem illő válaszokat nem kérek, trágár esetén moderáltatni fogom... ;) / Köszönöm.
2012. júl. 22. 10:27
1 2
 1/13 Ezvagyokén :) ***** válasza:
Magas homlokod van? Mert akkor talán fufru! :)
2012. júl. 22. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Áhh, én tuti nem vágatnám le :/ Inkább nézz különböző frizurákat, fonási technikákat stb hátha jobban tudod kezelni a hajadat.
2012. júl. 22. 10:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne?nekem is derékig érő hajam volt levágattam,most meg sajnálom:/ de ha ezt szeretnéd akkor szerintem vágasd lépcsőzetesre,'szedesd meg':)
2012. júl. 22. 10:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Biztosan nem vágatnám rövidre. Ha unod, hogy ilyen hosszú, esetleg megpróbálhatnál egy derékig érőt, a végét U alakúra vágatni vagy egy-két réteget belevágatni. De ezek akkor néznek ki jól, ha sok hajad van. Mellé lehet az arcot keretező tincseket vágni. Ilyesmire gondolok:

[link]

[link]

[link]

Ez kicsit rövidebb, de U alakú: [link]

Amilyenre semmiképp nem vágatnám, az a most a divatból már szerencsére kimenő, túlritkított és tépett haj. Egészségtelennek, fénytelennek és kevésnek néz ki.

Mostanában megint divatos az egyenesre vágott végű is, egyenes frufruval. Ez csak annak áll jól, akinek nem túl karakteres az arca.

2012. júl. 22. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Az oldalfrufru szerintem jó hosszúkás archoz. Annyit azért írnál max mennyit szeretnél vágatni belőle? Nekem hasonló arcformám és ilyen hajam, én szeretem:

[link]

2012. júl. 22. 10:42
 6/13 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmi lenne az arcom. /A színészt most ne nézzétek. :P / [link]

Viszont fruf-frut nem igazán szeretnék, mert a néptáncos kell, hogy be legyen fonva felülről kezdve a hajam. :)

2012. júl. 22. 10:43
 7/13 A kérdező kommentje:
Huuh, köszönöm a sok választ. :)) Igen, biztosan le szerném vágatni, úgy mellig érőre terveztem. :) Vagy egy nagyon picit hosszabbra pár centivel. Mostanság azon filóztam, hogy fokozatosra kéne, ahogy az egyik válaszoló is írta, hogy a tincsek keretezzék az arcomat.
2012. júl. 22. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen?

2012. júl. 22. 10:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit, csak sajnos az enyém nem göndör. :))
2012. júl. 22. 11:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Göndörítsd be!! Vizesen kenj rá hajhabot, lógasd le a fejed, fésüld ki ritka fésűvel.Aztán szárítsd difúzoros hajszárítóval.Félszárazon fújd be hajlakkal.Aztán szárítsd még szárazra.Tuti lesz:)
2012. júl. 24. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!