Mit csináljak a hajammal? Boszalmas lett!
Nagyon sok a szőke? mert akkor visszafesthetnéd eredeti hajszínedre otthon,ha nem tetszik. Vagy elmész egy másik fodrászhoz hogy csinálja meg normálisan.
Mindenesetre olcsón nem fogsz kijönni:)
dehogy,egy újrafestéstől nem fog kihullani.
Rengeteg ember jár úgy hogy nem sikerül a hajszíne,sőt elrontja a festék és már aznap újrafesti:) Én is voltam így.Egyszer belefér.
akkor egyszerű ne fesd,hanem vegyél egy baromi erős hamvas színezőt. Nem fog változtatni a színén a hajadnak,csak hamvasít,de nem úgy mint a sampon ami lószart is alig ér:)
BES Hi-Fi-t tudsz beszerezni? Van a környékeden fodrászkellékes? Mert az még csak nem is fog károsítani mert természetes összetevőkből áll össze,én hajfestés után és 2 hajfetés között is használom a palaszürke árnyalatát. Próbáld ki!
ez nem hamvasító,ez hajszínező,de van hamvas/szürke árnyalatai amik kiütik ezt a sárgát!
BES Hi-Fi ez a neve,palaszürke az árnyalat,de ha nincs mond meg szürke/ezüst színezőt szeretnél.
Oxi elég 9es hozzá szerintem,de ezt majd megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!