Mit csináljak a hajammal? Boszalmas lett!
Figyelt kérdés
Tegnap voltam fodrásznál és a melírozott hajam be lett festve szőkére és most borzalmasan néz ki!mint az albínóknak,alul talán nem olyan rossz de felül sárga! és nagyon fehér!ez ellen mit lehet tenni?2012. júl. 11. 10:43
11/19 A kérdező kommentje:
de már az oxi is roncsolja a hajat,azt külön kell venni hozzá?
2012. júl. 11. 19:36
12/19 A kérdező kommentje:
2012. júl. 11. 19:39
13/19 anonim válasza:
ha palaszürkét választod nagyon erősen hamvas lesz a hajad,de amúgy a te hajszíned és a belinkelt képen lévő csaj hajszíne között nincs is semmi eltérés szinte?
Amúgy más színt nem tudok neked ajánlani sajnos,hiába linkelted be mert csak ezzel az árnyalattal van tapasztalatom:(
Már 10 percre keresem milyen a rohadt hajszínem színezés után,de nem találok rá fotót..:/
14/19 A kérdező kommentje:
a 2 kép között van eltérés,az enyém sárga,az övé pedig hamvas szőke
2012. júl. 11. 20:57
15/19 anonim válasza:
hát neki max a töve hamvas,többi rész mind sárgásbarna neki is:)
16/19 A kérdező kommentje:
Igen,tényleg csak a töve,de szerinted én ezzel a hamvasítással el tudnék érni egy hasonló színt?
2012. júl. 12. 00:30
17/19 A kérdező kommentje:
Volt itthon hamvasító sampon,kb 4 óráig rajta volt..most bekékült,csodás...de a sárgaság vmennyire eltűnt..
2012. júl. 12. 03:32
18/19 anonim válasza:
úristen 4 órát??:D Minek?:D
Menj el szerintem vegyél egy színezőt mindenképp ma,ott lesznek eladók segítenek majd neked mi a fejednek a legjobb:)
19/19 A kérdező kommentje:
Lusta voltam lemosni:D ma megmostam és mostmár jó,kicsit hamvasabb,úgyh sztem nem veszek,de köszi mindent:) mondjuk még mindig nem vagyok megelégedve a színével,mert sztem nagyon nem illik hozzám és nagyon elüt a szemöldökömtől.:/
2012. júl. 12. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!