Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
Növérem tele beszélte a fejem h had vágja le a hajam(frufrut)akart csinálni, addig gyözködött h beleegyeztem de mellig érö hajambol csinált vállig érö rövid frufrusat .:S vmi tipp h csináljak vele vmit? mert hajvágó géppel csinálta mert attól mondta egyenesebb lesz majdnem fel is nyirta de akkor már szoltamh elég... teljesen egyenes mint egy lotty aaa2012. júl. 17. 11:23
1/10 anonim válasza:
Szerintem menj el egy fodrászhoz, hátha az tud csinálni vele valamit.
2/10 anonim válasza:
jaaaaj, fodrász azonnal. Nagyon meglátszik a házilagos hajnyírás ilyen rövid hajnál, könyörgöm, ne engedd meg senki nem hozzá értőnek, hogy szórakozásból elrontsa a hajadat.
4/10 anonim válasza:
próbáld pici hajgumival hátrakötni és akkor nem annyira látni :D vagy ha nem tetszik rakj a fejedre bészbóól sapit
5/10 A kérdező kommentje:
Nézegettem a tükörbe^^ ugy döntöttem akkor legyen rövid állig érö:)
2012. júl. 17. 15:47
6/10 anonim válasza:
szerintem próbáld ki azt hogy néhány göndör, laza tincset csinálsz magadnak a frufrudat meg vasald ki szerintem jól nézne ki barátnőmnek is ilyesmi haja van és igen jól állnak neki a göndör fürtök:)
7/10 A kérdező kommentje:
Már megvan mit szeretnék ma megyek a fodrászhoz és olyan lesz h kicsit jobban kiegyensiti a frufrum és állig érönel 2centivel hosszabra vágja :D
2012. júl. 18. 12:45
8/10 A kérdező kommentje:
2012. júl. 18. 13:02
9/10 A kérdező kommentje:
Hát sziasztok elmentünk a fodrászhoz nemtudom h felizgult vagy nemtuom elég izgatott volt h mondtuk milyet szeretnék
elöbb linkelt képet vittük neki h ilyet szeretnék frufrumat is rövidebre nyírta és a hosszából is elég sokat levett csak néztem h csak egyre rövidebb lesz aztan hatul a hajamat feltuzte és felnyirta:
kb igy nézz ki hátul ugy van mint a képen és elöre hosszabodik
ilyen hátul.
2012. júl. 19. 19:02
10/10 anonim válasza:
hát nem tudom lehet rosszabb lett mint volt??
szerintem növeszd meg amekkora volt és keress másik fodrászt és szeintem a frufru nem kéne hogy kisebb legyen de ez csak az én véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!