Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hennával szeretném festeni a...

Hennával szeretném festeni a hajam, mennyit kell várnom előtte, ha sima hajfestékkel van festve a hajam?

Figyelt kérdés
Hallottam ilyen sztorikat, hogy ha túl hamar hennázok, akkor zöld lesz, meg letörik...

2012. júl. 15. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez baromság:D Előtte alapos samponos+szappanos mosás kell:) Bármikor csinálhatod
2012. júl. 16. 00:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Sőt, annál még rosszabb is történhet... Kb 3 hónapot kell várni. És hennázás után is legalább annyit ha megint festeni akarod.

Én hennázom hajam és van "bioszakértő" a családomban.

2012. júl. 16. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet, várni kell vele.

Én kb fél évet vártam és az első festésnél egy picit fura lett a szín néhol de nem vészes.

Előtte és utána is várj, legalább 3 hónapot.

2012. júl. 16. 17:53
 4/6 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk másfél hónap után kipróbálnám egy tincsen? ha ott nem lesz baja, akkor mehet az egész?
2012. júl. 16. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Az a baj, hogy mindenki haja másképp reagál. Lehet, hogy nem lesz baja tőle, lehet, hogy igen.

Én azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy 1-2 tincsed kicsit más árnyalatú lesz, talán kicsit narancsos színű, esetleg zöld (de ne úgy képzeld el, hogy zöld lesz a hajad), de azt észre sem fogod igazán venni és a következő festésre már jó is lesz.

Illetve az is számít, mennyit hagyod rajta. Szerintem elsőre ne hagyd rajta sokáig.

De én a helyedben várnék még.

2012. júl. 17. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Háát nem tudom honnan jön ez a 3 hónap? Nekem a henna classic hajporomra 4 hét van írva és 6 ha a henna után akarod rendessel...

Én is befestettem 4 hét után és nem volt semmi negatív, csak pozitív. Mjuk én feketére, tehát pl a színbeli problémákról emiatt nem nyilatkozhatok.

2012. júl. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!