Ha a barna (közép) hajamat befestetem szőkére olyan, akkor milyen gyakran kell majd fodrászhoz járni (átlagosan nő a hajam) és ott mindig leszívatja hidrogénnel vagy csak sima hajfestékkel bekeni a lenőtt részt? És mennyire tenné ez tönkre a hajam?
Köszi a válaszokat előre is és ha írnátok tapasztalatokat az is segítene!?
Jah és melíroztatni szoktam 8 hetente.ezért szeretném, ha az egész szőke lenne, mert az jobban áll, ha kicsit több melírt tesznek bele és több a szőke benne az olyan jó..
Ha az egész szőke lesz, akkor látványosabb a lenövésed. Nekem kb. 3 és fél , vagy maximum négy hét amíg hagyom lenőni, akkor muszáj festenem. Nekem sötét a hajam, ezért le is kell szívni, nem elég a festék. Mivel hátközépig ér a hajam, ezért ez fodrásznál kb 6ezer Ft-ot jelent (csak a tövét szőkíti + festi), de mivel ezt az én pénztárcám nem mindig bírná el, ezért megtanultam magamnak szőkíteni és festeni.
Szóval neked is legalább 4 hetente kéne járnod, sok pénzt ott hagyni. Ha világos a hajad, akkor talán elég csak a festés, de az is 3000 Ft körül van (csak a töve!).
Ha gondolod írok tippeket, hogy hol lehet olcsón venni szőkítőt meg hogyan csináld, mire figyelj.
naon szpen köszííí
sokat segítettél!!!:)
Nincs mit, de azért kérdezd meg egy fodrásztól, hogy szerinte kell-e szőkítő a hajadra, vagy elég-e csak a festék. Meg ő mit tanácsol mennyi ideig hagyd rajta. Lehet a Te hajadhoz negyed óra szőkítés is elég a töveknél. :)
Örülök ha segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!