instant szerelem
A szemöldök elüti az összhangot. A színéből és a száj színéből ítélve látszik, hogy nem természetesek, és Photoshopban lettek kicsit felturbózva.
Ha a szemöldök is szőke, vagy jóval világosabb árnyalatú lenne (vagy egy olyan verziót mutatnál, amin nincs módosítva, ha te vagy), úgy nagyon ütne.
jézusom mi ez a szemöldök meg ez a haj?
Így elcsúfítja magát egy ilyen szép arcú csaj..
Ja nem, nem én vagyok :) Arra voltam kíváncsi, hogy a hajával kapcsolatban mit gondoltok (milyen rövid, de szerintetek mégis jól áll e neki? stb.) Én is úgy gondolom, hogy a szemöldöke lehetne világosabb meg a haja 2-3 centivel hosszabb.
Nagyon szép arca van, szerintem attól, hogy levágatja a haját egy szép lány, még nem csúfítja el magát. Sőt, megmutatja és vállalja, hogy milyen szép.
Aki meg csúnya és csak azért nem vágatja le a haját, mert "a pasiknak ez jön be", az szenvedjen a hosszú töredezett hajával és takargassa magát vele élete végéig!
Ment a zöld mindenkinek!
"Nagyon szép arca van, szerintem attól, hogy levágatja a haját egy szép lány, még nem csúfítja el magát. Sőt, megmutatja és vállalja, hogy milyen szép.
Aki meg csúnya és csak azért nem vágatja le a haját, mert "a pasiknak ez jön be", az szenvedjen a hosszú töredezett hajával és takargassa magát vele élete végéig! "
A számból vetted ki a szót, nekem tetszik, hogy a szemöldöke elüt a hajszínétől, a haja kiemeli a szép arcát,és a bőre annyira szép! Ő valami divatblogger? Mert ha igen, akkor elküldenéd az oldalát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!