Szerintetek milyen, ha valakinek Rihannavörös-haja lenne, ugyanolyan kreol bőrrel?
Szerintem ahhoz a hajhoz olyan egyéniség is kell, hogy jól mutasson!
Persze, félre ne érts, nem ismerlek, szóval lehet, hogy neked is olyan az egyéniséged. :D
Mellesleg Rihanna elképesztően "barna", tényleg kreol bőre van, ami még sötétebb, mint ahogy a képeken látod...ezeken a képeken direkt "kifehérítik", mert a világosabb bőrön jobban mutat. Szóval, azt szinte képtelenség elérni, hogy annyira barna, vagyis fekete bőrű legyél. :(
De persze attól függetlenül jól állhat, és nem czigányos. :)
Csak azért írom, hogy óvatosan a képeken látott dolgokkal meg a valósággal...főleg hajszín téren. :)
Parancsolj, találtam is egy príma példát:
Eva Longoria, igazából:
Ugyanúgy Eva, csak egy "kicsit" photoshopolva:
Nah, érted már, hogy mire gondoltam? :D Még a gyönyörű arc vonásait is eltüntették Eva-nak, nem ám a színét! :@
Sok szerencsét a hajfestéshez! :)
A vörös haj világos bőrűeknek áll jól. A cigányok álltalába kiszőkítik a fekete hajukat így lesz belőle vörös, sokan csinálják. De Rihannának, nem cigány, hanem elég erős néger vonásai vannak, tehát rajta nem áll cigányosan!!
Meg az a szerencséje, hogy nem túl barna a bőre, persze eléggé kreol, de mikor nincs lebarnulva ő sem annyira barna azért, és szép világos zöld szemei is vannak,
amihez egyértelmű, hogy a vörös megy a legjobban!!!
Ha te nem ilyen típusú vagy (sötét haj, sötét szem)
akkor nem biztos, h jól fog állnia vörös :S de ha befestetted küldhetsz egy képet privibe, mert én is nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan állna neked :))
Lehet tök jó lesz :DD
(előző vagyok) úgy akartam írni, hogy ha sötét szemed van,
nem fog annyira jól állni, mintha világos szemed lenne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!