Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A bőröm elég barna, de nem...

A bőröm elég barna, de nem vagyok cigány. Mégis azt mondják. Mit csináljak? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

eddig 2 ember mondta akiről tudok, semmi közöm a cigánysághoz az őseim közül sem volt senki.Barna a hajam,szemem. hasonló: [link]

Nagyon elkeseredtem az utóbbi időben.Mit tegyek szerintetek?

#barna #bőr #roma #kreol #barna a bőröm
2012. máj. 14. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

kreol bőröd van ez nem feltétlen roma származásra utal :// páromnak is kreol bőre van világoskék szeme szerintem nagyon szép szín!

nem akarsz linkelni fotót? hátha egy jó hajszínnel fel lehetne dobni :)

2012. máj. 14. 14:57
 2/10 anonim válasza:
100%
Én nem foglalkoznék azzal a 2 emberrel, szerintem csak irigyek, aztán nem tudtak beléd kötni csak ilyen szánalmas módon. Én örülnék neki ilyen szép bőrszínem lenne, a sápadt helyett :-)
2012. máj. 14. 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni az emberek előítéletesek. Nekem speciel van annyi intelligenciám hogy meg tudjalak különböztetni.
2012. máj. 14. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy irigységből mondták.

Ha alapból ilyen a bőröd színe akkor nem sok mindent lehet tenni. Vannak bőrfehérítő készítmények amiket néger nőknek árulnak de nem bizonyították még be hogy teljesen ártalmatlanok. Egyes kutatók szerint tönkreteszik az immunredszert.

Én iszonyat gyorsan barnulok, sötétbarna a szemem és a hajam, de nem vagyok cigány. Viszont télen teljesen fehérre kivilágosodik a bőröm. Ha vigyázok hogy ne érjen a nap és mindig magas faktorszámú naptejet használok akkor nem barnulok le annyira viszont ez van akinek megerőltető.

A kreol bőr viszont nem fakul ki télen sem. Ha nem tudod elfogadni akkor sokszor lesz rossz kedved olyasmi miatt amin úgysem tudsz változtatni.

2 ember meg nem a világ.

2012. máj. 14. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük, más agyonszolizza magát, hogy ilyen legyen a bőre. Nekem tetszik, de a világos bőröm soha nem lesz ilyen :-(
2012. máj. 15. 10:32
 6/10 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: ennek örülök:) okés később linkelek fotót!

2.válaszoló: hát igazából van benne valami..mert olyan emberek mondták akiknek magukkal elég sok bajuk van és beképzeltek pluszba..

3.válaszoló: igen..igaz..intelligencia kérdése!!

4.válaszoló: télen nekem is kivilágosodik.. nem nagyon, de azért látszik.. de akkor is rosszul esett..

5.válaszoló: köszönöm aranyos vagy:) jó idő van nyomás napozni akkor!!:)

2012. máj. 19. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:

attol meg hogy kreoll vagy nem jelenti azt hogy cigany vagy.De ha megis ijesmit mondanak rad,akkor van egy otletem:

-Szia!Neked ojan kreoll a borod,nem vagy te roma?

-Tudod en neha eljarok szolizni...neked sem artana ojan sapadt es feher az arcod!!=))

2012. jún. 21. 14:45
 8/10 anonim válasza:
hát az a két ember ritka hülye lehet:DD
2012. aug. 5. 01:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat ! :))

igazatok van ;)

2012. aug. 12. 10:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem vilàgosabb a bőröm, de kicsit kreolos, mert apàm olasz. Engem is mindig basztatnak. Règen rohadtul zavart, mert hàt nem vagy az, tudod is, de azèrt elèg sèrtő, nehezen lehet vele nem törődni. :/ az èn hajam pedig gesztenyebarna, a szemem meg vilàgosbarna, de ha valaki köcsög, annak mindegy. A bőrfehèrìtő krèmek hatàsa olyan kàros, hogy sorozatba tiltogatjàk be, szóval... ez egy olyan dolog, amivel nem tudsz mit csinàlni.
2017. jan. 13. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!