Barna a bőrőm, de nem vagyok cigány. Mégis azt mondják! Mi tegyek?
Sötétbarna a szemem és a hajam is. A bőrőm nem sötét, de a kékszemű osztálytársaimhoz képest néhány árnyalattal barnább. általánosban 1 ember, gimnáziumban eddig 2 ember mondta a szemembe, hogy cigány vagyok. De nem vagyok az, tényleg, visszavezettem a családfámat. És mégis azt mondják. Mit tegyek, hogy megerősítsem őket abban, hogy nem vagyok cigány? Nem papirokkal szeretném bebizonyítani, hanem a külsőbbel és a belsőmmel.
Pl.: hogyan viselkedjek, hogyan ne viselkedjek, hogyan öltözzek,.. stb.
És ismétlem: Nem vagyok cigány, 4 generációra visszanéztem a családfámat!
Szerintem ne fesd be a hajad sötétszőkére mert sztem nem állna jól, természetellenes lenne.
Egyébként kreol népek álltalában(mindenhol van kivétel)(hiszen keveredés meg stb. pl:spanyol, india, portugál, olasz, görög, arab népek, török, de félvérek is lehetnek már inkább kreolosok.
Egyébként ma már azt nevezik cigánynak akik olyan körülmények között élnek(putri meg hasonlók), és alpárian viselkednek...
Nekem bejönnek nagyon a kreol börüek, de csak akkor ha Nök:D
Amúgy meg ne foglalkozz Velük. Az a lényeg, hogy Te tudod és kész.
Úgy gondolom, hogy olyan embernek aki kételkedik benned nem kell bizonyítanod hogy nem vagy az. Aki szeret az tudja és nem cseszeget vele.
Örülj neki inkább, hogy a természet elintézte helyetted, hogy egy pár ostoba emberrel kevesebb legyen az életedben.
Ne foglalkozz velük. És ne is bizonygasd nekik.
1. semmi közük sincs hozzá
2. hülyék
3. ha bizonygatni próbálod nekik, a végén még azt mondják hogy azért akarod ennyire bizonyítani mert tényleg az vagy.
Ilyen hülye emberek sajnos mindig vannak és lesznek is, sz@rd le őket nagy ívbe. Nézd a jó oldalát, ők egy csomót járhatnak szoláriumba is, hogy barnák legyenek, neked legalább nem kell ezzel rongálnod a bőrödet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!