Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna a bőrőm, de nem vagyok...

Barna a bőrőm, de nem vagyok cigány. Mégis azt mondják! Mi tegyek?

Figyelt kérdés

Sötétbarna a szemem és a hajam is. A bőrőm nem sötét, de a kékszemű osztálytársaimhoz képest néhány árnyalattal barnább. általánosban 1 ember, gimnáziumban eddig 2 ember mondta a szemembe, hogy cigány vagyok. De nem vagyok az, tényleg, visszavezettem a családfámat. És mégis azt mondják. Mit tegyek, hogy megerősítsem őket abban, hogy nem vagyok cigány? Nem papirokkal szeretném bebizonyítani, hanem a külsőbbel és a belsőmmel.

Pl.: hogyan viselkedjek, hogyan ne viselkedjek, hogyan öltözzek,.. stb.

És ismétlem: Nem vagyok cigány, 4 generációra visszanéztem a családfámat!

2011. jan. 21. 16:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,aki nem hiszi el,annak nem kell bizonygatnod,mert valószínüleg nem hozzád olyan közel.Egyszerűen kreol a bőröd.Viselkedésben meg add önmagad.És tegyél rá,hogy mások mit gondolnak,az a lényeg,hogy te tudod az igazságot,és a barátaid is biztosan tudják...
2011. jan. 21. 16:40
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem tanulj meg pár jellegzetesen olasz mondatot, és süsd el, ha beszólnak. XD
2011. jan. 21. 16:43
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz velük. én is így nézek ki, ahogy te, kreol bőr, sötétbarna haj, barna szem.. én 1/b részben vagyok cigány de nekem nem azt mondják hogy cigány vagyok hanem azt hogy török, arab, indiai meg spanyol, ami sokkal jobban esik.. tehát rólam előbb feltételezik hogy indiai vagyok vagy valami egzotikus mint azt hogy cigány. meg nekem inkább ilyen sárgás a bőröm nem ez a barna barna. meg a hajam se fekete és egyenes hanem göndör szétálló és barna.
2011. jan. 21. 16:45
 4/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen mindenkinek! Kedvesek vagytok! :) Amúgy nekem a hajam egyáltalán nem hasonlít egy cigányéra. :) Milyen népek szoktak kreol bőrűek lenni? :)
2011. jan. 21. 16:48
 5/20 anonim ***** válasza:
49%
ha nagyon idegesít fesd be a hajad sötétszőkére
2011. jan. 21. 16:50
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne fesd be a hajad sötétszőkére mert sztem nem állna jól, természetellenes lenne.

Egyébként kreol népek álltalában(mindenhol van kivétel)(hiszen keveredés meg stb. pl:spanyol, india, portugál, olasz, görög, arab népek, török, de félvérek is lehetnek már inkább kreolosok.

Egyébként ma már azt nevezik cigánynak akik olyan körülmények között élnek(putri meg hasonlók), és alpárian viselkednek...

2011. jan. 21. 17:21
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejönnek nagyon a kreol börüek, de csak akkor ha Nök:D

Amúgy meg ne foglalkozz Velük. Az a lényeg, hogy Te tudod és kész.

Úgy gondolom, hogy olyan embernek aki kételkedik benned nem kell bizonyítanod hogy nem vagy az. Aki szeret az tudja és nem cseszeget vele.

Örülj neki inkább, hogy a természet elintézte helyetted, hogy egy pár ostoba emberrel kevesebb legyen az életedben.

2011. jan. 21. 17:28
 8/20 anonim válasza:
62%
Egyszerű. Nem lehetsz az, hiszen iskolába jársz. Plusz, ha nem késeltél még meg ott senkit akkor nem is kell több bizonyíték hogy nem az vagy. ;)
2011. jan. 21. 18:12
 9/20 anonim ***** válasza:
szia nemtom hányadik vagyok. elírtam 1/8-ad részben vagyok cigány.. kreol bőrűek? indiai, spanyol, török..
2011. jan. 21. 18:28
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük. És ne is bizonygasd nekik.

1. semmi közük sincs hozzá

2. hülyék

3. ha bizonygatni próbálod nekik, a végén még azt mondják hogy azért akarod ennyire bizonyítani mert tényleg az vagy.

Ilyen hülye emberek sajnos mindig vannak és lesznek is, sz@rd le őket nagy ívbe. Nézd a jó oldalát, ők egy csomót járhatnak szoláriumba is, hogy barnák legyenek, neked legalább nem kell ezzel rongálnod a bőrödet. ;)

2011. jan. 21. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!