Barna a bőrőm, de nem vagyok cigány. Mégis azt mondják! Mi tegyek?
Sötétbarna a szemem és a hajam is. A bőrőm nem sötét, de a kékszemű osztálytársaimhoz képest néhány árnyalattal barnább. általánosban 1 ember, gimnáziumban eddig 2 ember mondta a szemembe, hogy cigány vagyok. De nem vagyok az, tényleg, visszavezettem a családfámat. És mégis azt mondják. Mit tegyek, hogy megerősítsem őket abban, hogy nem vagyok cigány? Nem papirokkal szeretném bebizonyítani, hanem a külsőbbel és a belsőmmel.
Pl.: hogyan viselkedjek, hogyan ne viselkedjek, hogyan öltözzek,.. stb.
És ismétlem: Nem vagyok cigány, 4 generációra visszanéztem a családfámat!
Szintén hasonló problémával. Sötétbarna szem, sötétbarna haj, kreol bőr. Télen még nincs is gond, de nyáron ha nagyon megfog a nap nem merek virágosat felvenni, mert senki nem mossa le rólam :D Alapjáraton pedig kerülöm a kerek nagyonnemnemesfém színű fülbevalókat :D
Mondjuk nekem szerencsém van, mert a nevemnek van egy kis spanyolos beütése, szóval ha már a bemutatkozásig eljutok, akkor jó a helyzet. De tőlem is sokan kérdezték már és én magam sem tudom őszintén milyen genetikai torzszülött lehetek, mert 4nagyszülőmből 4-nek volt fehér bőre és háromnak kék/zöld szeme :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!