Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna a bőrőm, de nem vagyok...

Barna a bőrőm, de nem vagyok cigány. Mégis azt mondják! Mi tegyek?

Figyelt kérdés

Sötétbarna a szemem és a hajam is. A bőrőm nem sötét, de a kékszemű osztálytársaimhoz képest néhány árnyalattal barnább. általánosban 1 ember, gimnáziumban eddig 2 ember mondta a szemembe, hogy cigány vagyok. De nem vagyok az, tényleg, visszavezettem a családfámat. És mégis azt mondják. Mit tegyek, hogy megerősítsem őket abban, hogy nem vagyok cigány? Nem papirokkal szeretném bebizonyítani, hanem a külsőbbel és a belsőmmel.

Pl.: hogyan viselkedjek, hogyan ne viselkedjek, hogyan öltözzek,.. stb.

És ismétlem: Nem vagyok cigány, 4 generációra visszanéztem a családfámat!

2011. jan. 21. 16:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jézusom azt hittem, hogy majd sok idióta és bunkó választ fogok kapni, ehelyett teljesen elképesztő mennyire aranyos emberek vannak itt! naygon megleptetek, nagyon köszönöm szépen, újra visszajött az önbizalmam és ezt Nektek köszönhetem! Örök hála mindenkinek! :))
2011. jan. 21. 19:07
 12/20 A kérdező kommentje:
*Nagyon
2011. jan. 21. 19:08
 13/20 anonim ***** válasza:
legalább félnek tőled :)))))))))))
2011. jan. 22. 10:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szintén hasonló problémával. Sötétbarna szem, sötétbarna haj, kreol bőr. Télen még nincs is gond, de nyáron ha nagyon megfog a nap nem merek virágosat felvenni, mert senki nem mossa le rólam :D Alapjáraton pedig kerülöm a kerek nagyonnemnemesfém színű fülbevalókat :D

Mondjuk nekem szerencsém van, mert a nevemnek van egy kis spanyolos beütése, szóval ha már a bemutatkozásig eljutok, akkor jó a helyzet. De tőlem is sokan kérdezték már és én magam sem tudom őszintén milyen genetikai torzszülött lehetek, mert 4nagyszülőmből 4-nek volt fehér bőre és háromnak kék/zöld szeme :D

2011. jan. 22. 14:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg lehet vele viccelődni is, én mindig mondtam, ha nem vesznek fel valahová, majd beadom, hogy a kisebbséget rekesztik ki :D
2011. jan. 22. 14:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Hehe.. :D Legalább vannak akik együttéreznek velem! :)
2011. jan. 23. 15:35
 17/20 hehe>*D válasza:
Tudod nekem is ez a bajom sötét a bőröm (nem olyan mint egy roma származás emberé de sötét) fekete a hajam(nem nagyon fekete de fekete) és a szemem zöldes barnás és olyan hely lakom ahol nagyon sok a lopos késelős cigány és eléggé rasszista lettem ennek az eredmények és zavar hogy rasszista vagyok(nem nácista szóval van cigány ismerősöm nem Sieg Heil ezek semmi ilyesmi csak a késelősek ellen vagyok rasszista) és zavar hogy sötétebb a bőröm.(lényegében zavar hogy ilyen vagyok én is)
2012. febr. 26. 01:18
 18/20 hehe>*D válasza:
De hallottam hogy ha citrommal be keni az ember az arcát fehérebb lesz(még nem próbáltam majd csak nyáron fogom akkor kell)
2012. febr. 26. 01:20
 19/20 anonim válasza:
Nekem is olyan és én sem vagyok cigány.Az igazi magyarok eredetileg nem voltak teljesen fehér bőrűek. Hanem kissé barnás inkább. A teljesen fehérek azok keveredtek szlávokkal németekkel azért hófehérek. Szerintem.
2017. szept. 18. 12:33
 20/20 anonim válasza:
2017. szept. 18. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!