A pasiknal gaz a kreol bor?
Figyelt kérdés
sziasztok!a kerdesem elsosorban a fiuknak inteznem de a lanyok is irhatnak.Igazabol amit kerdezni akarok nem is velem kapcsolatos...Az egyik osztajtarsam kreollab boru mint mi(de nem roma szarmazasu)es meg soha nem volt pasija.O mindig azt allitja hogy amiatt nem kell senkinek mert barna boru.En ezt kicsit tulzasnak gondolom,hiszen kedves es megerto.Erdekelne a velemenyetek...Szerintetek igaza van?azert nem volt soha pasija mert barna boru?Ja a baratnom 14 eves...2012. jún. 19. 15:23
1/4 Antimod válasza:
14 évesen még nem volt senkije? Mi ezen a meglepő?
2/4 anonim válasza:
Picit durva, hogy a mai 14 évesek ilyeneken gondolkoznak, mindenesetre, szerintem egy lány lehet szép picit barnább bőrrel.
3/4 anonim válasza:
szerintem nincs szebb a kreol bőrű embereknél!!! Nézd meg az olaszokat vagy spanyolokat, még az alapból nem nagy szépségeket is nagyon széppé teszi a barnább bőr. Pl. nézd ezt a képet:
Jobb oldalon egy jelentéktelen, semmilyen csaj. Bal oldalon meg egy gyönyörű lány.
Egyébként meg 14 évesen teljesen normális, ha még nem volt pasija, sőőőt még 16 évesen sem fog tragédia lenni, sőőt.
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat:))...amugy en is tobszor mondtam neki hogy 14 evesen meg nem tragedia hogy nincs pasija es azt mondta hogy neki vannak ojan ismerosei akiknek mar 12 evesen volt pasijuk es azert van igy letorve
2012. jún. 20. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!