Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Először megyek szoliba és még...

Először megyek szoliba és még nem igazán tudom, hogy hogyan is működik ez pontosan. Hogy működik ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
álló szoliba szeretnék menni és bikini nélkül szeretnék szolizni viszont ha meztelenül akkor ha leöltözök akkor a szolis csaj előtt kell leöltöznöm és beállnom a szoliba vagy magamtól állok be? Aki szolizott már meztelenül elmondaná részletesen, hogyan is zajlik.

2012. júl. 5. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Bemész a szoliba. Ha nem akarsz nagyon hülyének tűnni, megmondod a csajnak, hogy itt még nem voltál és mondja el, hogy itt hogy működik. Ad ilyen zsetont, amit ha bemész, be kell dobni egy ilyen perselyszerű izébe. Bemenni egy ilyen fülkébe kell, aminek az ajtaját bezárod magad után, tehát senki nem megy be veled és nem nézi hogy vetkőzöl! Befekszel illetve beállsz a gépbe. Az egy idő után elindul. Ha jó fej a csaj és nem sz.r le mindent akkor esetleg megmutatja hogy mit állíthatsz be, pl. arcbarnítót kikapcsolhatod egy idő után stb.

Fekvő szoliban magadra kell csukni a tetőt, állóban talán az ajtót, ezt nem tudom biztosan. Ha vége van, akkor van ahol automatikusan felmegy a tető, van ahol nyitnod kell. Utána felöltözöl, kimész. Takarítani nem kel,, azt a szolis csaj fog utánad.

Tipp: első alkalommal hagyd magadon a bugyit, így utána meg tudod nézni, hogy mennyire hatékony a szoli, látszik-e a bugyi kontúrja, mert ha nem akkor ne menj oda többet, mert sz.rt sem ér.

2012. júl. 5. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szolija válogatja. Én egyszer voltam állóban, de nagyon nem jött be. Bemegyek, megmondom, hogy melyikbe szeretnék menni (ki van írva, hogy melyik milyen fajta) és ,hogy hány percre. Vagy már alapból tiszták, vagy akkor tisztítják előttem. Nálunk nincs zsetonozás, ott a pultnál kell fizetni és a pultnál is kell beállítani, hogy hány perc (a recepciós csinálja). Bemész egy fülkébe, amit szépen magadra zársz. Van ruhaakasztó, törlőkendő, vatta, törölköző meg minden, ami csak kellhet. Még sminklemosó is. Senki nem nézi, hogy miben fekszel be, hiszen benn vagy a zárt fülkében. Bár én mindig bugyiban vagyok. Ha első alkalom lesz, akkor javaslom szólj a csajnak, hogy mutassa be hogyan kell kezelni. De nem egy ördöngősség, a START gomb elég egyértelmű, igazából a zene hangosítását mutatta be, meg a vészgombot, ha úgy érzem rosszul vagyok vagy ilyesmi.
2012. júl. 5. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat..nagyon sokat segítettek :)
2012. júl. 6. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor bemész, a stúdióba szólj a lánynak, hogy még sose voltál szoliba és szeretnél tájékoztatást kapni, mindenről!

Milyen csővel felszerelt gépet ajánl, hogy ne égj meg és mennyi percet javasol elsőre és hogy milyen krémet! A krém is nagyon fontos! Sokat számit! A bőröd mindig legyen hidratált mielőtt szolizol! Ahhoz hogy lásd, a barnulást mindig hagyd magadon pl. a gyűrűd vagy valami kis ékszert! Ha adhatok tanácsot, akkor sztem először egy eu-s gépet próbálgass, mert abba tuti nem égsz le, a csokicsőnek az eu-s csövei nagyon jók! Használj valami kozmetikumot is, de ne feledd nem mindig a legdrágább a legjobb! A szolárium gép fertőtlenítése az alkalmazott feladata, de ahova Én járok, ott van a kabinba plusz fertőtlenítőszer, ha szeretném áttörölni magamnak :D sztem ez nagyon jó dolog!

Jó szolizást!

2012. júl. 7. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!