Szerintetek ciki, ha egy fiú vasalja a haját?
Figyelt kérdés
Már kb. 1 éve vasalom a hajam, de az nélkül eléggé hullámos a hajam, és hülyén nézek úgy ki. Kipróbáltam a rövid hajat is, de nekem úgy egyáltalán nem tetszik, és nem is illik nekem. Így maradtam a félhosszú hajnál, más megoldást meg nem találtam arra, hogy legyen jó a hajam. 15/F2012. jún. 30. 19:47
21/27 anonim válasza:
Nem ciki, én a fiamét vasalom, enélkül elég hülyén áll szegénynek. Csináld nyugodtan, csak ápold is közben és vigyázz, nehogy megégesd!
22/27 kinguczi:X válasza:
egyaltalan nem ciki,az emo fiuk is vasaljak a hajukat ,es ha ok vasaljak a hajukat es mindenki szerint meno ,akor ha te vasalod a hajad mert lenne ciki ,??
23/27 anonim válasza:
Nekem bejön, ha egy fiúnak vasalva van a haja... :)
24/27 anonim válasza:
nem ciki ha neked ugy jobban tetszik sőt szerintem aranyos
25/27 anonim válasza:
Nem ciki, az viszont eléggé, hogy aki megmerte mondani, hogy "nem ciki", vagy hasonló válasz érkezett az 0-ra le van pontozva. Gratulálok annak, aki nem képes elfogadni a többi ember véleményét!
26/27 A kérdező kommentje:
Ezt én is megfigyeltem...
2012. aug. 8. 20:43
27/27 anonim válasza:
Szerintem ha egy fiú jól kivasalja a haját akkor attól jobban néz ki, és a többi srác aki szerint b"zi vagy azok csak féltékenyek. Nyugodtan vasald a hajad ha neked az tetszik, én 14 éves lány vagyok és nekem igy tetszenek a fiuk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!