Mit csináljak hogy nekem is szép sima legyen a hónaljam?
Borotválom, és sokszor ilyen kiütéses, meg ha leborotválom akkor ilyen fekete valami lesz a szőr helyén.
Mit tegyek ellene ?
14/L
Nekem teljesen nima, pedig csak borotválom...
szerintem egyénfüggő
Én is borotválom, és ha gyakran borotválom, akkor nekem sem lesz teljesen sima a hónaljam. Akkor tudom szépen leborotválni, ha 5-6 napig hagyom a szőrt nőni, és jól betusfürdőzöm a hónaljamat, és persze egy borotvát csak 4-5 alkalommal használok.
De hát nyáron nem szeretek 5-6 napokat várni két borotválás között, ezért gyakrabban szoktam, az a pici kis szőr, amit már nem visz le a borotva, még mindig nem olyan feltűnő, mint a 5-6mm-s szőrszál.
Gondoltam már rá, hogy kipróbálom az epilátort a hónaljamon is, de a lábamon nagyon sok szőr benő utána, ezért nem merem megcsinálni. A legtöbb lenge, nyári ruhám ujjatlan, és elég csúnya látvány lenne a benőtt szőr a hónaljamon. :S
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!