Hogy tudnám elérni, hogy szép és sima legyen az arcom?
Bárki kipróbálhat ezer féle arclemosót és ilyen-olyan tisztítókat, maszkokat stb., ha belülről nem ápolja magát.
Min. lenne napi 8 nagy pohár víz(mondom víz, nem agyoncukrozott és színezett műanyag ital!), és chips helyett mondjuk gyümölcs, vagy pászka és hasonló.Ez nem azt jelenti, hogy nem ehetsz csokit és chipset, csak a mai embereknél az ételt a chips és a pizza jelenti, aztán meg sírnak, hogy hájasak, narancsbőrösek, pattanásosak és zsebkendővel lehet törölni a zsírt az arcukról.Úgyhogy 80%-ban változatos és egészséges táplálkozás, 10%-ban csokoládé,chips és társaik, és a maradék 10%-ban jöhet az arctisztítás, és annak sem 5 lépésből állnia, mint ahogy hülyítik az emberek, mivel minél többet tisztítod az arcod, annál inkább termeli a faggyút/vagy épp kiszárad.Elég egy jó arclemosó(nem oxy, clean&clear vagy garnier, ami szintén tele van színezékkel, hanem vmi eredeti összetevőkből álló, amit beszerezhetsz kozmetikusnál!) és egy darab neked megfelelő(korodtól függő) krém és kész.
Higyj nekem, éveket vettem a nem tudom hány lépésből álló garnier és társai tisztítókat és tömtem magam csokoládéval és hasonlókkal.Mikor meguntam azt, hogy ennek egyre több külső jele van(pattanás,hámló bőr,zsíros bőr,allergia stb) változtattam: 2-3 l víz/nap(évszaktól függően), vitamin minden mennyiségben,nyers zöldségek, gyümölcssaláták(egyik másik finomabb, mint a boci csoki),húsok stb + egy jó kozmetikus által felírt lemosó+krém.
Eredmény: látványosan nőtt a hajam(holott nem is amiatt csináltam a dolgot), pattanásaim a régi 2 naponta megjelenés helyett lecsökkent a női bajok idejére, halvány mimikai ránc a homlokomon ami volt, nagyítós tükörrel sem láthátó már, egyszerűen eltűnt, sima, normális színű bőr.És nem utolsó sorban, már hiányzik az, ha nem figyelek oda arra, hogy mit eszem/iszom.
Sok sikert!
Szerintem itt nem kéne egymást szidni hogy hülyeség amit ír bárki bármit mond az valamilyen mértékben igaz. A napi 2-3 liter víz tényleg segít de mellette fontos a bőrápolás. Biztos jó az a krém amit kozmetikus ír fel de ha valamilyen drága gyógyszertári vagy nem tudom milyen krémet ír akkor azt nem mindenki engedheti meg magának. Én minden bőrápolási termékemet a dm-ben vettem és nagyon jól műkodnek csak ki kell tapasztalni, próbalgatni kell hogy melyik megfelelő a bőrtípusodnak, el kell olvasni az összetevőket a figyelmeztetést, ha nem egy márka termekvsoportjabol veszed meg a dolgokat akkor ajánlom hogy olvass utána hogy melyik termék kihez passzol sok olyan kérem vagy szérum van aminek a hatóanyagai nem passzolnak és allergiás reakciót irritációt válthat ki. Még azt tanacsolnam hogy tartsd tisztán a bőröd reggel és este mosd meg és koszos kézzel vagy bármivel ne érje hozzá. Figyelj oda hogy milyen sminket használsz ha sminkelez ha nem akkor ez nem fontos. Ne használj olyan alapozót ami eltokíti a pórusaidat.
Jegeld! Ez kicsit furán hangozhat de ha reggel jegeled (tiktokon lehet iylen videókat találni) akkor az is segíthet.
Remélem hogy tudtam segíteni! N mondom hogy ezek biztos módszerek nekem beváltak és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!