Mit tegyek? Hogy a lábam nem olyan sima mint a többi szép lányé hanem látszanak a kis dorosdák a lábamon és sebes is mintha rühes lenne mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 17:04
1/8 anonim válasza:
a "dorosdák"nál elvesztettem a fonalat...
2/8 A kérdező kommentje:
igen mert én borotváltam és már megbántam mert eröseb lett a ször és fekete és látszik eléggé és ha barna lenne a brörm kevésbé látszana de hogyan tudom elérni gyorsan
2011. dec. 2. 17:37
3/8 anonim válasza:
Ja, hogy BOROSTÁRÓL van szó?!
Gyantán nem gondolkodtál még?
4/8 anonim válasza:
szóval borostás a lábad...radírozd, használj hidratálót és válts szőrtelenítési módszert.
5/8 A kérdező kommentje:
már azt csinálom egy jo dieje de ha barnáb lennék attol nem anyira látszodna. ezért kérdem hogy hogyan legyek minnél jobban barna szolitol? hány perce menjek ? a barnitokkal az a baj hogy ugy nézek ki tölünk mintha sárgaságom lenne. és DOVE-t használtam
2011. dec. 2. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!