Hogy tudnám elérni, hogy szép sima legyen a hónom alja?
1. az a kép tuti photoshop :D
2. próbálkozz gyantával, hátha az bejön :)
Én is a gyantát javaslom.
(Bár nekem meg olyan bőröm van, hogy a gyanta után egy napig piros, utána meg már nő a szőr... Úgyhogy nekem sose lesz ilyen, mint a képen :((( )
Én epilálom a hónaljam. Epilálás után hintőpor. Nem szoktam kipíttogni így. viszont volt, hogy epilálás után dezodort használtam, az csípett, mart, és utána csúnya piros is lett.
Ha az epilálás mellett döntenél:
Az első nagyon fog fájni, de ki lehet bírni. A második is fog fájni, de nem annyira, mint az első. A harmadik már inkább csak kellemetlen lesz. Viszont, mivel így a szőrszálak nem nőnek majd vissza egyenlő tempóban, lehet, hogy 3 naponta elő kell venni egy kis igazításra, viszont mindig puha és selymesz lesz a hónaljad :)
És még egy dolog: ha elkezded epilálni, utána soha, de soha ne borotváld le! Mert a borotválás utáni első epilálás ugyan annyira fog fájni, mint az első :( Tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!