Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen házi praktikát tudtok,...

Milyen házi praktikát tudtok, hogy a haj kifakuljon?

Figyelt kérdés
Nem vegyszeres és hajfestékes megoldásokra gondoltam, hanem egyszerű, házi alapanyagokból előállítható/végrehajtható módszerekre. Tudtok Ti ilyet?:)

#haj #házi praktika #otthoni megoldások
2012. jún. 27. 18:29
 1/5 anonim válasza:
elméletileg a citromlé szőkíti a hajat. De ennek utána kellene még nézned a neten. :)
2012. jún. 27. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) esetleg még valami ötlet?:)
2012. jún. 29. 17:23
 3/5 anonim válasza:

olivaolajat meg mézet összekeversz beleteszel egy kis citrom levet (de ne sokat mert mivel savas a citrom nem tesz jot a hajnak ha sokat teszel rà) én egy kicsit meg is szoktam melegiteni a mikroba hogy könnyebbel rà lehessen kenni a hajra utàna betekered a fejedet folpack-ba hogy ne csöpögjön mindenfelé és ràhizol egy sapit hogy melegen tartsa utàna meg hajmosàs utàn leöblited kamilla teàval és azt utàna màr nem kell lemosni!

Meg én hajmosàs utàn is szoktam egy pàr csepp citromlevet dörzsölni a fejbörömre de ezt csak akkor csinàld ha hamar zsirosodik a hajad külömben nagyon kiszàritja!

Amùgy ezek külön-külön is szökitik a hajat bàr az olivaolaj magàba nem annyira hatàsos de ha igy együtt hasznàlod igy lesz a leggyorsabban làthato vàltozàs!:)

2012. júl. 8. 19:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet, úgy érzem, ezt ki fogom próbálni:)

valahol olvastam, hogy a méz-fahéj-citromlé keverék is szőkít, bár azt még ne próbáltam ki, de ezek szerint a citromlé mindeképpen hasznos. Köszönöm!

2012. júl. 18. 20:08
 5/5 anonim válasza:

ha szódabikarbónát keversz a samponba. én adagonként szórom hozzá, úgy 1-2 kanállal. nem rögtön látszik, csak hónapok múlva.

naponta mosom egyébként, de nem minden nap kap szódabit.

2013. jan. 13. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!