Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek az ilyen típusú...

Szerintetek az ilyen típusú haj jobb röviden, vagy hosszan?

Figyelt kérdés

most kb a hátam közepétől kicsit feljebb ér, barna, vékony szálú, nagyon hamar zsírosodó:/

szeretnék rövid hajat ,de lehet megbánnám ,mert nem lehet semmit kezdeni vele. ha vasalom csak eltöredezik és nem is marad egyenes. nem szoktam vele semmit csinálni csak megfésülöm és elcsatolom a fufrum. a hajmosást követő nap már össze kell fognom mert zsíros és csúnya lesz.

olyan hajat szeretnék ami épp hogy nem ér a vállamhoz, semmi extrát.

2012. jún. 26. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
minek vasalod, nem egyenes? Igen, lehet, jobb lenne a rövid, de akkor is gyakran kell majd mosnod, legfeljebb lesz egy jó fazonja, ami szebbé tesz.
2012. jún. 26. 10:49
 2/6 A kérdező kommentje:
csak régebben vasaltam ,most már nem. kicsit hullámos a hajam
2012. jún. 26. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem ebben az esetben vágasd le,hisz a hosszú haj lehúzza a súlyát(főleg ha vékonyszálú,zsíros) és lapos+kevésnek tűnő hajad lesz...ha rövidebb akkor nem húzza le a hajtömeg:D
2012. jún. 26. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
ha lelapulós, akkor hiába vágatod, inkább tanuld meg beszárítani, akkor kicsit megemeled a tövét is és talán nem zsírosodik annyira.
2012. jún. 26. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Kevés is a hajad? Mert a vékony szálú is lehet dús, ha sok van belőle. Ha nincs sok hajad, mert vékonyka a copfod is, akkor szerintem vágasd le. Vállig érőről hátközépig érőre simán megnő 1,5-2 év alatt, még ha meg is bánod.

A zsírosságra sajnos nem tudom mit mondani, én is ezzel küzdök. Az enyém az 2 nap után zsíros, 3 naponta mosom.

Vékonyabb hajból az ilyen frizurák jól néznek ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

Meg kell tanulni beszárítani és tök jó. :)

2012. jún. 26. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:) és nincs sok hajam:(
2012. jún. 26. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!