Szerintetek mileynak, selenának, vagy deminek jobb a haja? Selenának igy jobb röviden?
Májlié. :D
Szép hosszú. :)
De mivel mindhármójukat szeretem ezért Deminek is meg Selenának is jó a haja. Mondjuk Demi nem kelett volna befesse feketére, akkor olyan kis aranyos volt. :P
én nem nagyon bírom a disney sztárokat, de szerintem mindhármuknak szép haja van.
legjobban mileyé tetszik mivel olyan hosszú :) azután selenáé, mivel irtóra dús és fényes. meg demié is nagyon szép, bár azt hiszem ilyen hajat bárki tud magának "varázsolni". :)
16/L
16/L
Miley-é nagyon szép, de póthaj, szóval undorodom tőle. meg amúgyis :S
Selenáé gyönyörűűűű (L)
Demié ÁTLAGOS. akárcsak a feje
Miley-nak csak most lett póthaja nemrég.
Nézd meg a Hannah Montana 2. évadát,nekem ott nagyon tetszik a haja,és ott természetes is.
Mileynak tényleg póthaja van... Kár, mert amúgy szép.
Selenának is jó haja volt, és sokkal jobban állt neki a hosszú, mint ez az új, rövid, bár így is szép csaj. :)
Deminek a Sonny a sztárjelölbe szerintem jó haja van, de a Camp Rock 2-ben... Szörnyű. Az nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!