Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek mileynak, selenána...

Szerintetek mileynak, selenának, vagy deminek jobb a haja? Selenának igy jobb röviden?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Májlié. :D

Szép hosszú. :)

De mivel mindhármójukat szeretem ezért Deminek is meg Selenának is jó a haja. Mondjuk Demi nem kelett volna befesse feketére, akkor olyan kis aranyos volt. :P

2010. júl. 1. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:

én nem nagyon bírom a disney sztárokat, de szerintem mindhármuknak szép haja van.

legjobban mileyé tetszik mivel olyan hosszú :) azután selenáé, mivel irtóra dús és fényes. meg demié is nagyon szép, bár azt hiszem ilyen hajat bárki tud magának "varázsolni". :)

16/L

16/L

2010. júl. 1. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Selenáé a legszebb, nagyon imádom a haját (meg Selenát), Mileyé is szép, tetszik nekem is, hogy hosszú. Demi haja viszont szerintem nem jó. Az új haját meg egyenesen utálom. Demiért sem vagyok annyira oda, bár nagyon-nagyon szeretem, de a többieket jobban.
2010. júl. 2. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Lemaradt: 13L
2010. júl. 2. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Miley-é nagyon szép, de póthaj, szóval undorodom tőle. meg amúgyis :S

Selenáé gyönyörűűűű (L)

Demié ÁTLAGOS. akárcsak a feje

2010. júl. 3. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Miley-nak csak most lett póthaja nemrég.

Nézd meg a Hannah Montana 2. évadát,nekem ott nagyon tetszik a haja,és ott természetes is.

2010. júl. 8. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Mileynak tényleg póthaja van... Kár, mert amúgy szép.

Selenának is jó haja volt, és sokkal jobban állt neki a hosszú, mint ez az új, rövid, bár így is szép csaj. :)

Deminek a Sonny a sztárjelölbe szerintem jó haja van, de a Camp Rock 2-ben... Szörnyű. Az nem tetszik.

2010. júl. 18. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!