Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ki, miért vállalta,(megbánta-e...

Ki, miért vállalta,(megbánta-e, jobb lett, röviden, miben változott ezzel az élete) hogy bármit is változtassanak a testén?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rendhagyó kérdéssel fordulnék hozzátok. Dolgozatot írok a Test kérdései címmel (pszichológia). Olyan válaszokra lenne szükségem, hogy ki, miért vállalta,(megbánta-e, jobb lett, röviden, miben változott ezzel az élete) hogy bármit is változtassanak a testén. Legyen ez akár egy szemölcs eltávolítása, sebhelyek helyrehozatala, orrműtét, egészen az átoperáltatásig, bármi szóba jöhet.

Jó lenne, ha a korotokat és nemeteket is megadnátok hozzá (ha esetleg nem egyértelmű a válaszból:))

A legrövidebb hozzászólást is örömmel fogadom!

Nagyon köszönöm a segítséget!

Üdv:

Tina

2009. márc. 12. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mell plasztikám volt.Túl kicsi volt,sőt már szinte férfias,így implantátum van a melleimben.Nem kimondottan a külsöségek miatt csináltattam meg,hanem mert ezzel elveszitettem az önbizalmamat,és ezáltal igen depresszióssá váltam,hol ott jól működö párkapcsolatom van.30/N
2009. márc. 12. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 éve volt orrplasztikám, mert túl görbe, úgynevezett horgas orrom volt:) A műtét nem fájt egyáltalán, utána sem voltak fájdalmaim, így utólag is megcsinálnám.

Most már szeretek oldalról is tükörbe nézni nem csak szemből:)

A környezetem észre sem vette, végülis az a jó, ha nem feltűnő egy műtét és természetes kinézetet ad utána is:)

21/L

2009. márc. 12. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt semmiféle operációm, csak tetoválás- és piercing mániás vagyok. (Nem tudom,hogy ez mennyire illik a dolgozatodba, de azért leírom.)

Nálam úgy működnek a dolgok, hogy amikor a tükörbe nézek, egyszercsak elkezdek hiányolni magamról valamit..hónapok múlva kezdek rájönni, hogy mi az (legyen az minta vagy ékszer), körvonalazódik, hogy mit is szeretnék.Ettől fogva nem érzem teljesnek magam.Egy idő után kezdem elhinni, hogy annak ott kell lennie és ott is van (!)..Innen maximum egy hónap, hogy meg is csináltassam.

Nem érzem magam emiatt betegesnek, ez évente olyan kétszer jön rám, és nem akadályoz semmiben, jól érzem magam a bőrömben, illetve sikeresnek nevezhető is vagyok.

Ha ilyen apró dolgokon múlik (akár csak részben) a boldogságom, hát legyen.

Remélem, valamit tudtam segíteni.

2009. márc. 12. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindegyiknek hasznát veszem! :)
2009. márc. 13. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én két anyajegyet távolíttattam el; egyet a hasamról, egyet a mellkasomról, amely majdnem a mellemen volt. Mindkettő nagyon csúnya volt, nagy. Utáltam, hogy nem vehettem fel olyan felsőket, amelyek szépen dekoltáltak, sőt, az sem volt mindegy, milyen színű, és milyen vastagságú volt a felsőm, mert azt is utáltam, hogy átlátszik. 27 évesen szántam rá végül magam arra, hogy amputáltatom mindkettőt, és egyáltalán nem bántam meg. Jobban érzem magam, és már bármit felvehetek, anélkül, hogy feszengenék, nem kell félnem, hogy átlátszik, és megbámulják. Nekem ez nagyon fontos volt.
2009. márc. 26. 10:00
 6/8 anonim válasza:

17és fél évesen javasolták, hogy a születésem óta a hátam tetején növő, kb. fél cm-es anyajegyem leveszik, és nem dönthettem, így édesanyám döntött.

Mai napig nem örülök neki, h levették, mert a testem része volt, és így, hogy megbolygatták, így nagyobb az esély az elrákosodásra.

Az már csak rátesz egy lapáttal, hogy csúnyán gyógyult, laposan, de vöröses lilás elszíneződéssel:-(

2009. máj. 3. 16:12
 7/8 anonim válasza:
kimaradt, most 25 éves nő vagyok
2009. máj. 3. 16:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Évtizedek óta tartó súlyos migrénes betegségem miatt "túrta" fel a plasztikai sebész mindkét szemem és szemöldököm közötti részt. Azóta a jobb szemrés kicsit kisebb, de a migrénem teljesen megszünt. Jó lett volna, ha ez a kis hiba nem marad hátra, de a fájdalmaktól megszabadulni... ezért megérte.
2009. máj. 25. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!