Miért nem látják egyesek, hogy jobb természetesen megöregedni, mint szétbotoxozni,60x felvarratni, és utána madárijesztővé válni?
Miert ide irtal? Ez nem anti-plasztika oldal.
Egyebkent, nem nez olyan rosszul ki Ms Principal mintahogy Te lefestetted.
Kerdesedre/kritizalasodra valaszolva, az O hirneve, munkaja megkoveteli, hogy ne termeszetesen oregedjen eg. Nem muszaj senkinek termeszetesen oregedni, a plasztikai mutet mindenkinek a rendelkezesere all. Es miert ne, ha valalki ugy gondolja, hogy boldogabb lesz elete, tobb magabiztonsaga lesz. A plasztikai mutet az egesz eletre kihat, es ne hidd azt, hogy emberek nem biralnak a kulsorol. Az csak egy mese.
kösz mindekinek a választ...amúgy az oldal címe: gyakori kérdések. alcím: amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted! szóval hadd merjem már megkérdezni!
KÖSZ!
azért ezen jót mosolyogtam, hogy mennyire kikeltetek magatokból egy ártatlan kérdés miatt :D
"és ne hidd azt, hogy emberek nem birálnak a külsőről"--> akkor engedtessék már meg leírni, hogy szörnyű és nagyon csúnya az agyonplasztikázott, lárvaszerű arc! na tessék, én is bírálok a külső alapján!(egy amúgy nem plasztika fan oldalon... itt pro és kontra is vannak emberek, érvek)
lehet tiltakozni a természet ellen, de a végén úgyis győzni fog. az hogy öregszünk, a ráncaink, csak azt mutattják, hogy igen, éltünk, tapasztaltunk. a világ nyomot hagyott rajtunk és talán mi is a világon... nagyon tudom sajnálni azt, aki nem tudja elfogadni, hogy a fiatalság múlandó, mert így sosem képes jólérezni magát a bőrében. élni kéne, nem görcsölni!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!