Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért jobb az altatás plasztik...

Miért jobb az altatás plasztikai műtét alatt? (mellműtét)?

Figyelt kérdés
Vannak dokik, akik ha a páciens ragaszkodik hozzá, akkor megcsinálják altatás nélkül is,helyi érzéstelenítéssel, de nem javasolják...Miért nem?Szerintem sokan ezt választanák..
2009. okt. 11. 20:25
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

Sokan nem ezt választanák! Én pl rosszul lennék attól hogyha hallanám hogy szana meg szét "cincálnak", és ráadásul nem 10 percig hanem 1-2 órán keresztül.

Ha a páciens állandóan el akar ájulni, vagy épp folyamatosan csicsereg az tuti zavarja a doki munkáját,koncentrációját

Ha műtétre készülsz válaszz olyan dokit aki elvállal altatás nélkül.

2009. okt. 12. 06:54
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztos nem műtettném magam altatás nélkül. Jesszus!
2009. okt. 12. 16:24
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Azok választják az érzéstelenítést akik nem altathatók,vagy spórolni akarnak.Altatás nélkül jóval olcsóbb a műtét
2009. okt. 12. 16:34
 4/33 A kérdező kommentje:

Aha, kb. 100 ezerrel kevesebb, ugyanis annyiba kerül az altatás.Miért, sz.tem ki lehet bírni, hisz el vagy érzéstelenítve.Max. becsukom a szemem:)

Tehát akkor ezek az okai:a nem altathatók..., és olcsóbb...:)

2009. okt. 12. 19:28
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Láttál Te már mellplasztikai műtétet? ajánlom, hogy nézz meg egyet tv-ben, vannak ilyen műsorok. Azt hiszem nem fogsz sokáig gondolkodni... Én nem szívesen lennék ébren, miközben tudom, remélhetőleg nem látom de hallom, és jó eséllyel ha tompán is de érzem, ahogy lyukat vágnak belém, a fél kezével bennem tunkol valaki, rángatja a mellem, etc.. Borzalmas!
2009. okt. 12. 19:58
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Persze nem fáj, de a tudat, a hangok,azok akkor is vannak ha becsukod a szemed.

De Te tudod, ha találsz olyan dokit aki megcsinálja akkor rajta :)

2009. okt. 13. 06:40
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Fájni nem fáj, csak ahogy az elöttem szóló is írta, a tompán mindent érzel. Főleg ahogy "tunkol" benned. Borzalmas lehet! Ha már majd egy milla van mel műtétre nehogy már a 100ezer legyen akadálj!
2009. okt. 13. 12:40
 8/33 A kérdező kommentje:

Hát csak tunkoljon!Ha nem fáj, akkor simán lehet százezret spórolni.

Én 600 ezerért is tudok műtétet, nem mindenhol közel 1 milla.

És különben is, ha csak szilikoncseréről van szó, akkor nem biztos, h. olyan kellemetlen meg talán nem is tart olyan sokáig...(de ezt nem tudom persze)

2009. okt. 13. 14:19
 9/33 anonim ***** válasza:
Mondom, nézz meg egy műtétet a tv-ben. Én se tudtam volna elképzelni magamtól, hogy ez ilyen.
2009. okt. 13. 15:17
 10/33 anonim ***** válasza:

Ha ennyire biztosan tudod hogy jó/jobb érzéstelenítésben akkor mi a bánatnak kérdezel?

hmmmmmmmmmmmm?

2009. okt. 13. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!