Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért jobb az altatás plasztik...

Miért jobb az altatás plasztikai műtét alatt? (mellműtét)?

Figyelt kérdés
Vannak dokik, akik ha a páciens ragaszkodik hozzá, akkor megcsinálják altatás nélkül is,helyi érzéstelenítéssel, de nem javasolják...Miért nem?Szerintem sokan ezt választanák..
2009. okt. 11. 20:25
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

mivel a másodikat féláron kapnám, (az első is nagyon jó árban volt), így jelentene v.mit az a mínusz altatásár.

Kedves utolsó!Nekem egy napot sem kell most dolgoznom , csak úgy jön a pénz magától(Ez persze csak ideiglenes), úgyhogy ne láss el evidens tanácsokkal!!

2009. okt. 15. 17:16
 22/33 anonim ***** válasza:

Hogy miért?

Én, aki rosszul van már attól is, ha olyat hall amibe vér van.... Nekem is mondta a konzin a doki, h van rá lehetőség, h helyi érzéstelenítéssel történjen, és én ennél a részén képen is röhögtem, de egyből mondta is, ő nem ajánlja( közbe gondoltam magamban, h hát ja össze is sz*rnám magam, meg maúgy se lennék magamnál). Amúgy én végül nem csináltam meg a műtétet, de semmiképp sem helyi érzéstelenítésben csináltattam volna, pedig tudtam h az altatás csak maga 100.000. Plusz egy ilyen műtét, main lettem volna, átlag. 2 óra...

Azok után meg h láttam milyen egy mellplasztikai műtét, pláne nem csinálnám meg úgy h ébren vagyok!

De te tudod milyen vagy, ha te úgy érzed, csináld altatás nélkül, ha bírod az ilyen dolgokat. Én ismerem magam, h tudjam h nem).

2009. okt. 15. 20:33
 23/33 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Itt egy vidi, nekem ilyen mellpasztikai műtétem lett volna, nem nagyobbító:

http://www.youtube.com/watch?v=3Od8CNfJFAU

Nézd meg, és akkor világos lesz, h miért nem helyi érzéstelenítés... Hányingerem van így is, ha látom,

3:00-tól jön a gyomorforgató rész, tekerj bele.

Bár a tiéd más azért, nem tudom, keress mellnagyobbításos videót, és ha úgy gondolod bírod a látványt, akkor vágj bele altatás nélkül.

2009. okt. 15. 20:42
 24/33 A kérdező kommentje:

Ráklikkeltem, de nem adott be videot...Elküldenéd újra v.hogy máshogy a linket?

És nem találtam mellnagyobbításost sem..

Megnézném!Ha tudsz, légyszi küldj!Köszönöm!

2009. okt. 15. 21:59
 25/33 anonim ***** válasza:

Szia! pedig jó a link, nekem bejön.

http://www.youtube.com/watch?v=3Od8CNfJFAU

(csak az elején dumál.

De ha így nem jön be, akkor írd be youtubra a keresőbe, h:

Pasadena Patients Choose Breast Reduction with Dr. Stevens

- ez a címe a vidinek, és van még ott mellette 1-2, ami hasonló ehhez, lehet van nagyobbításos is, mert ez mellfelvarrás.

2009. okt. 16. 16:24
 26/33 anonim ***** válasza:

Jó áron? Hol csináltattad?

Amúgy ez "a második féláron van" dolog nem hangzik túl jól...:D

2009. okt. 16. 21:01
 27/33 anonim ***** válasza:
16:24 Nekem se jön be, asszem bejelentkezést akar hozzá, de én speciel nem vagyok regelve.
2009. okt. 16. 21:03
 28/33 A kérdező kommentje:

Igen, be kell regisztrálni, mivel ez 18 év felett...(közben erre rájöttem Kedves linkküldő:)

Megnéztem a felvarrást és kerestem szilikonbetételes műtétet is.Sz.tem az nem olyan gáz..

http://www.youtube.com/watch?v=ivJs5gn4KyI

Hogy jó áron csináltattam az azt jelenti, h. állami kórházban.Ott olcsóbb a beavatkozás, mint a magánhelyeken.

A félár meg azért lesz, mert csere fog történni, szal 2. műtét.

2009. okt. 16. 21:48
 29/33 anonim ***** válasza:
A második műtét pont annyiba kerül mint az első.Legalábbis akik voltak már második műtéten egy fillérrel sem fizettek kevesebbet
2009. okt. 17. 10:12
 30/33 A kérdező kommentje:

Ők lehet nem fizettek kevesebbet.

Biztos olyan helyen voltak ahol u.annyiba kerül...

2009. okt. 17. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!