Mi lehet ez borotválkozás után?
Figyelt kérdés
Borotváltam a hónaljam és egy ilyen patanás szerű vmi alakult ki és fájt is ha hozzáértem, azt gondoltam azért mert tul intenziven csináltam. De most borotváltam lent is és ott is kijött és már teljesen belakta magát nem is tudok vele mit kezdeni bőr alatt van nem fáj alig látható de gondolom nem egészséges.2012. jún. 24. 21:58
1/4 anonim válasza:
talan egy szorszalacska begyulladt
2/4 anonim válasza:
begyulladt a tüsző vagy mással borotválod pl elektromos borotva v bőrgyógyász ad rá krémet
3/4 anonim válasza:
pl en amikor epilalok akkor az uj szorszal ami kino az gyengebb es van amikor egy egy szal nem tud kinoni, es akkor begyullad
4/4 A kérdező kommentje:
de akkor sem értem.. sokszor borotváltam már és semmi. magától nem mulik el? :D
2012. jún. 24. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!