Dúsabb szakáll? -Bővebben lent. -
Az volna a kérdésem, hogy lesz-e még dúsabb a szakállam? 20 éves vagyok, nem pihék, egész erős arcszőrzetem van, de nem annyira, mint szeretném. Nekem olyan igazán dús tetszene. Amikor ha csupasz is az arc, de szinte szürke, annyira látszik a bőr alatt a borosta. Még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy erős szakállam van, de az arcomon az állkapocs vonala fölött már ritkásabb, és van egy-két folt ahol kopaszkás...(Sajnálom, ha kicsit értelmetlenül fogalmaztam, de sajnos nem tudom értelmesebben leírni. :D) Tehát a kérdés az, hogy dúsul-e még magától vagy esetleg szedjek valami okosságot, hogy erősebb legyen?
A normális válaszokat köszönöm, a trollok pedig ne is fáradjanak válaszírással.
Azt olvastam hogy valakinek segít a Rogaine/Minoxidil,ezek asszem kopaszodásra jók,de elméletileg működnek lentebb is.Ha természetes úton szeretnéd hogy dúsabb legyen akkor mozogj többet,egyél egészségesebb kajákat,és kevesebbet stresszelj,meg legyen aktívabb a szexuális életed.Valahol olvastam hogyha Ricinus olajat kensz az arcodra akkor az is segíthet bár ezzel lehet hogy idiótaságot mondtam.
Ha tudsz angolul akkor itt nézelődj:beardboard.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!