Lányok ti mit szoktatok csinálni borotválkozás után?
Ha odalent teljesen csupaszra leborotválom, már másnap kipattogok, és viszketek. Kenem neogranormonnal, de az csak ideig-óráig jó. Csak akkor veszek olyankor tangát, ha nagyon muszáj, mert borzasztóan rossz, ha dörzsölődik.
Ti ezt hogyan vészelitek át?
22/L
Szia!
Nem tudom miért szeretsz borotválkozni ott lent ,de ha a barátod kényszerít ne engedd neki. Javaslom ,hogy valami kisollóval ess neki vagy vegyél valami olcsó hajnyíró gépet és nullással vágd le. Az eredmény kicsit szúrós lesz ,de legalább nem pattog ki meg nem viszket.
Hogyha nem is örökké csinálod így legalább próbáld ki.Legyél nagyon óvatos:)
Én most félig leepillálom, de a belső puhább részeken már nem bírom mert nagyon fáj, onnan borotvával szedem. A borotvált részt erős dörzs szivaccsal meg szoktam dörzsölni mert így nem nőnek be a szőrszálak, aztán szőrtelenítés utáni krémmel bekenem és minden este ezt csinálom.
De szerintem is próbálkozz meg még egyszer a gyantával én is arra szeretnék lassan áttérni.
21L
Szia. Én babaolajjal bekenem előző este. Másnap reggel, majd mikor délután fele borotválok: lekenem babaolajjal
Rá kenek Gilette férfi borotvagélt jó vastagon
Nagyon jó minőségű Gilette /nem eldobható, 1x használatos/ női borotvával lekapom.
Semmit nem is kell rákenni, mert az olaj puhítani fogja. Ha netán mégsem, igazi aloe vera levelét le kell törni, belenyomni a körmöd, vagy felvágni és a benne levő zselés folyadékot jól belekenni. Először csípni fogja, de aztán megnyugtatja. A babaolajam BabyDreams~Körömvirág+kamillás. Nem drága, és valami isteni illata/hatása van. Nem lesz piros, nem pattog ki. Erre 2-3 év borotválás után jöttem rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!