Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A nyakam fáj és kipattogzik...

A nyakam fáj és kipattogzik borotválkozás után. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig ellentétes irányba kell húznom a borotvát, mert különben nem viszi le normálisan :S de utána meg piros pöttyös leszek, és fáj egy kicsit, ha hozzáérek. Azt hittem, hogy idővel hozzá fog szokni a bőröm, de nem..:\ Nos?

2012. ápr. 23. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyilván nagyon érzékeny a bőröd.

Használhatsz érzékeny bőrre való borotválkozó gélt meg borotvát.

Vagy használhatsz elektromos borotvát. Az nem fogja sérteni a bőrödet, viszont kevésbé sima az eredmény mint egy igazi borotvával. Bár vannak drágább készülékek. Lehet azok jobbak.

Ha még így sem jó akkor választhatsz tartós szőrtelenítést csak nyakon (lézeres vagy villanófényes) Ez azzal jár hogy a kezelt felületen lévő szőrtüszők elhalnak és a következő 8-10 évben valószínűleg egyáltalán nem fog ott szőr nőni, de hosszú idő után képes regenerálódni. Szerintem nem gáz nyakról eltávolíttatni a szőrt. Ott csak a legritkább esetben akar az ember szakállat növeszteni. Van aki az egész arcát leszedeti.

2012. ápr. 23. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mindíg zuhanyozáskor borotválkozom, 1.hajmosás, 2.tusolás, addigra jól felázik és könnyű borotválkozni. Így a borotva élettartama is hosszabb.
2012. ápr. 24. 00:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, és borotvahabra sem kell költeni.
2012. ápr. 24. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!