Hogyan tudnám erősebbé és sötétebbé tenni az arcszőrzetem?
18 éves(fiú)leszek nyáron,kék szem,barnás fekete haj,szőrösödni kb. 1,5 éve kezdtem.
Mikor elsőnek borotválkoztam a bajszom már sötét színű volt,de az arcszőröm és a szakállam még világos színű.A szakállamnál nem olyan régen kezdett kicsit sötétedni,de inkább csak a szám alatt egy kicsit lefele,az államnál már világos.Hogyan tudnám elérni,hogy mindenhol sötét legyen,olyan szinű,mint a bajszom?Heti 1x szoktam borotválkozni,ha többször csinálnám pl. 2 naponta jobban besötétedne és megerősödne?Gondoltam már rá,hogy valamivel befestetni,de nem értek ehhez.Egy idő után besötétedne olyan színre,mint a bajszom?Jah és a szőr növekedésével egy irányba szoktam boroválkozni.Köszi előre is a választ.
ez genetika, valaki sokkal idősebbnek, valaki sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. egyszer még értékelni fogod ezt a tulajdonságod :P
hát öltözködéssel, hajviselettel tudsz ellene tenni, az nagy szerepet játszik azért a kinézetben.
gondoltam rá,hogy szedjek szteroidot is,hát nem tudom :D
kicsit zavar azért:S
pontosan ilyen vagyok én is.Csak azzal ak ülönbséggel h már 19 éves.A szteroidra már én is gondoltam.De aztán jobban meggondolva nem ér annyit h tönkretegyem a vesém és a májam.
Amúgy a tablónkon is szinte kitűnök ezzel az ovis fejjel.Nem tudom mit lehetne csinállni,de vmi természetes készítményt elfogadnék.
Jah és még mellé vézna is vagyok csak 53 kiló 175 cm-vel.Ilyen kinézettel soha nem lesz csajom... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!