Mennyire ciki ha egy huszonéves lány nem borotválja a nemi szervénél, lábán, hónalját?
háát, engem már 13-14 éves koromban zavart, és hiába még nem volt barátom, de nem tudnám magam elviselni szőrösen, még ha csak én is látom magam.
szóval szerintem ciki
16/L
Hát figyelj, Te dolgod. Egyesek szerint higiénikusabb, ha a nemi szőrzeted is leszeded, mások szerint nem. Döntsd el Te. Nem ciki, maximum az, ha sima trikót felhúzol, ahol kikandikál a kis hónaljkutya. Bár az sem ciki, inkább csak gusztustalan.
De megmondom őszintén, télen pl amikor a kutya se látja velem is előfordul elég gyakran, hogy elfelejtem leszedni.
Egyébként nincs pasim, de járok intim gyantára, mert nekem úgy kényelmes.
Láb és hónalj esetében gáz, mert nem szép látvány.
A nemi szerv szőrtelenítés meg magánügy, csak rád meg a barátodra tartozik a dolog.
sokszor elgondolkodom rajta,hogy mi értelme van szőrteleníteni,csak a macera van vele.
de én is szoktam mosolyogni,ha valaki felszáll a villamosra,és ahogy kapaszkodik,nos még jó hogy nem ugat meg a kis kutya a hóna alatt. a láb is ilyen cikis kérdés.
intim területen pedig ha nincs barátod,nem élsz szexuális életet,akkor mindegy...csak ha pl strandra mész,azért a bikinivonalat szőrtelenítsd.
ha pedig van barátod vagy bármi úton valaki bejut a bugyidba,elég ciki a szőr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!