Ciki, ha valaki huszoneves nokent is rajong par ismert szineszert, enekesert?
Nem emos fiukakra gondolok es nem is olyan rajongasra, hogy sikongatnak vagy koncertekre jarnak, csak ugy otthon, diszkreten, szereti x egyuttest meg ilyenek...ez nagyon ciki egy csaladanyanak?
23/N
Ez a kérdés számomra olyan mint amikor írt ide egy férjes asszony, hogy egy munkatársával álmodott, pedig nem akart de álmában véletlenül csókolóztak ezért nem tudta hogy elváljon-e mert hűtlen volt.
Na mindegy...
Arra akartam kitérni, hogy nem is értem hogy juthat ilyen az eszedbe!
Ez teljesen normális rajongás, mindenkinek vannak kedvencei. Számomra az lenne furcsa ha valakinek nem lenne ilyen.
Szerintem sem ciki! Én 24 éves vagyok és imádom az animéket(japán 'mese') és sokat töltök le és nézem őket. Közben van egy férjem és egy kislányom! Mindig éjszaka vagy hajnalban nézem, így ez őket nem zavarja!
Szerintem mindenkinek szüksége van olyan dolgokra, amiket szeret és ami ki tudja kapcsolni a hétköznapokból! Nekem ez az. Neked meg az énekes/színész ez. Normális dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!