Veletek volt már valami ciki, szőrős történet?
Hú hát velem is történt ciki dolog, itt azért könnyű ezt leírni mint bárkinek is személyesen elmesélni. Előtte azért elárulom, hogy akár gáz, akár nem, én csak nyáron szoktam borotválni a bikinivonalig, amúgy nem mert úgysem látja senki. Ráadásul sajnos elég szőrös tipus vagyok, de ez van, ezt örököltem, mindegy, úgysem mutogatom magam senkinek. Tavaly télen történt, fürödtem a kádban, jó sok habbal ahogy szoktam. Tesóm bejött (bátyám) mert valamelyik ruháját kereste ami már a szennyesben volt. Amúgy sem volt nálunk így sosem probléma ha ilyen olyan okból be kellett menni másikhoz pl. fürdés közben, az nem gáz, úgysem mutogatjuk magunkat a másiknak. Aztán beszélgettünk még ott a kádnál pár percet, és egyszercsak megjegyezte: Hú de szőrös ott neked.
Odanéztem és a hab valahogy pont onnan tűnt el, látszott minden. Borzasztó égő volt, gyorsan odakotortam a többi habot. De aztán megnyugtatott tesóm, hogy ne aggódjak, nem gáz egyáltalán. Persze ciki volt akkor is nagyon.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!