Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Veletek volt már valami ciki,...

Veletek volt már valami ciki, szőrős történet?

Figyelt kérdés
Én ma voltam Gyékényesen a barátnőmmel, és eddig még nem szőrtelenítettem ott lent. Aztán észrevettem, hogy a bikinimből kikandikál. Bementem wc-re, és ott kerestem vaalami megoldást. de nem volt bent más, csak újság, fültisztító, és egyéb ilyen használhatatlan dolgok. Ezért kézzel kitépkedtem mindent a széléről, de volt pár szál, ami akkor nőtt csak, de az nem volt feltűnő helyen. hát elég gáz volt:/
2012. jún. 21. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
velem olyan volt, hogy leakartam borotválni a hónaljamat, de elfelejtettem, és úgy indultam el otthonról ujjatlan felsőben. mondjuk nem volt hosszú, csak pár milis, de gáznak éreztem
2012. jún. 21. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hú hát velem is történt ciki dolog, itt azért könnyű ezt leírni mint bárkinek is személyesen elmesélni. Előtte azért elárulom, hogy akár gáz, akár nem, én csak nyáron szoktam borotválni a bikinivonalig, amúgy nem mert úgysem látja senki. Ráadásul sajnos elég szőrös tipus vagyok, de ez van, ezt örököltem, mindegy, úgysem mutogatom magam senkinek. Tavaly télen történt, fürödtem a kádban, jó sok habbal ahogy szoktam. Tesóm bejött (bátyám) mert valamelyik ruháját kereste ami már a szennyesben volt. Amúgy sem volt nálunk így sosem probléma ha ilyen olyan okból be kellett menni másikhoz pl. fürdés közben, az nem gáz, úgysem mutogatjuk magunkat a másiknak. Aztán beszélgettünk még ott a kádnál pár percet, és egyszercsak megjegyezte: Hú de szőrös ott neked.

Odanéztem és a hab valahogy pont onnan tűnt el, látszott minden. Borzasztó égő volt, gyorsan odakotortam a többi habot. De aztán megnyugtatott tesóm, hogy ne aggódjak, nem gáz egyáltalán. Persze ciki volt akkor is nagyon.

15/L

2012. jún. 22. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy? Mert én Gyékényesi vagyok! :))
2012. jún. 22. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: Miért?:) Amúgy ma is mentem volna, csak drága a vonatjegy, így majd máskor autóval megyünk.
2012. jún. 22. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én szőrösebb vagyok az átlagnál,úgyhogy velem sok cikis dolog történt már emiatt.Úszni jártunk és nekem már 12 évesen nagyon szőrös volt mindenem és mindig ezzel csúfoltak,a zuhanyzóba meg az összes lány azon csodálkozott,hogy milyen nagy az intim szőrzetem.
2012. jún. 23. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer az történt,hogy az uszodába szeptembertől télig szoktunk menni úszni. Hát elfelejtettem leborotválni a hónaljamat,és gyakorlatok voltak hát már legalább 2hete nem szőrtelenítettem elég gáz volt.
2012. jún. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!